November 03, 2010

ni nak bukak tang mane?


hahaha.. cer korang tgk picture ni, bistu mcm mane nk switch on/off kipas ni? tang atas tu ke? boleh? agak2, klu da on, kipas pon pusing2 kan. bstu time nk off kan plak, kat atas ni jugak? apa jadi? =)

12 comments:

  1. hlg kepala lah jawabnya kak nadia oii..huhuhu..
    kek umah sapo niyh??huhu

    ReplyDelete
  2. suis dia kt dinding kot..then yg nk adjust kelajuan je dia letak atas tu..
    kot la

    ReplyDelete
  3. huhuuu..boleh putus tgn wooo time nak off tu, umah/opis/bilik sape la ni..hehehe...

    ReplyDelete
  4. pergh... cara pasang kipas yang baru... leh ikut ni... hehehe

    ReplyDelete
  5. hahaha...ni bilik sapa ni??kat mn??haha

    ReplyDelete
  6. putus kepala pun belum tentu sempat nak switch off kan kipas tu

    ReplyDelete
  7. berderai kepala kak bile nak tutup kipas ni..hehehe.

    ReplyDelete
  8. Tak ada masalah nak switch of kipas nie... yg problem, macam mana nak adjust speed kipas tu... :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...