November 29, 2010

Review cite Rapunzel..

Rapunzel


kepada kwn2 yg masih blom tgk, sila tgk dgn kadar segera. sbb.. ni adalah cerita terakhir dari disney world yg bertemakan puteri2. lepas ni cite dorang dah xde katun puteri2 mcm ni lagi da. dah xde snow white ke, cinderella ke, semua dah xde dah. 

time aku g tgk hari tu, hari pertama kluar panggung. punya la ramai yg beratur nk beli tiket ni dan panggung adalah penuh. sabau je la. dan majoriti adalah mak2 yg bawak anak masing2. heee.. ~ ni anak nk tgk ke mak yg nk tgk? konpius jap. =)

6 comments:

  1. nak bawak Ian nengok..maybe minggu nie sbb cuti..

    ReplyDelete
  2. mesti berangan tgk cete ni kan..:)

    ReplyDelete
  3. huhu...nak tgk...tp exam x hbis lagi...uwah

    ReplyDelete
  4. dulu suke ler tgok citer2 camgini ...now dah masuk remaja purba nie suke lak tgok citer yang berunsurkan pengajaran haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...