November 04, 2010

permainan berhantu abad ini!


cer korang tgk berapa org yang tgh online dlm picture ni. 300 ribu lebih kan? mmg dasat. dan slh sorang adalah adik aku. dan aku jugak adalah sngt bengang bila tiap kali dier ngadap menatang ni. 

cer ko panggil dier, mmg sah2 dier xsahut. klu sahut pon, bunyi 'herm' je. time lapar pandai plak cari aku. cis! =) dan, kenapa tiap kali main game ni aku dgr dier bercakap n gelak sorang2? game ni xbetol je adik aku xsehat? hahahhaa... =)

9 comments:

  1. ahahaha~
    bebudak laki kak, kalo jumpa games mane nak sedar kalo owang panggil..bek ta payah panggil..wat sakit hati jep!!=p

    ReplyDelete
  2. poker? hurm....tak minat la game ni...
    mario online games pls....hahahaha~

    ReplyDelete
  3. ohhhooo my friend... sitting in front of me is addicted to this game... baru tnya tadi main apa tuh n this is the page la yg ai tgk tertera.. hehehehehe

    ReplyDelete
  4. kak nadia penah dgar game DOTA??
    game ni pom 2x5 gak!
    huhu...adek saye pagil game DOTA ni
    DUNIA ORG takDE AWEK...hehehe...

    ReplyDelete
  5. hasben i salah sorg penggila yg dlm 300 lebih org pemain itu...

    ReplyDelete
  6. haish,game apa la pulak nih..lelaki kalau dah main game,huhuuu..kita penah tgk satu variety show korea ni,antara lelaki tgk vid porno dgn lelaki gila game, dorg lebih rela dapat lelaki tgk porno..hahahah.. sbb mmg pun lelaki gila game ni,akan lupa semuanya termasuk awek dorg..
    tu pasallah ada Dunia Org Takada Awek (DOTA)

    ReplyDelete
  7. best ke kak?kawan2 lelaki kite sume ckp best main game ni...adoiiii.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...