November 14, 2010

please wait..


perhatian kepada semua peserta giveaway 'Eiffel Tower', pleaseeee.. 
nama anda tetap akan di up kan di senarai list giveaway yang akn fully update 1 hari sblom tarikh tutup giveaway ni ye. utk pengetahuan korang, aku akan update senarai penuh peserta tu bile aku free.. aku xleh update hari2 sbb aku xfree. 1 hari sblom tarikh tutup, free xfree, aku akan cuba utk up kan semua skali yg da join. 

selagi korang dah tinggal komen di entry giveaway ni, slagi comment korang tu aku da publish, dun worry bebes... semua da complete. akan ku up kan semua 1 hari sblom tarikh ttp. jgn korang g tinggal link korang tu kat entry aku yg lain plak.


please wait to be in list.. tq.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...