November 11, 2010

pagi yg kering..

hakikat menjadi seorg blogger. Kdg2 mood utk bebelog tu akan swing.
Sometime kat atas, sometime kat bwh. Dan kdg2 jgk, idea akan dtg mncurah2 ke ldg gndum smpai kt terus rasa nk bt entry utk setiap jam =) tp malangnya bile idea tu xnak dtg, oh mak aii... Ssh nye nk bt entry. Terus idea mati. Mcm dua tiga hari ni. Langsung kering idea. Mcm mane ye. Kwn2, sila tlg bg idea pd sy. Sy kekeringan.=)

11 comments:

  1. chayok2 kak nadia!
    waalu kak nadia tulis 2 prkatan dalam satu n3 pom saye akn tetap bace! =)
    kate support..hehe

    ReplyDelete
  2. hehe..biasa la tu..weeda pun gitu gop..

    ReplyDelete
  3. salam..
    buat entri mengenai fakta menarik pasal pokok ke..macam pokok periuk kera.biasanya blogger suka membaca entri2 berbentuk fakta. macam yang ni:

    http://joong2u.blogspot.com/2010/11/pakai-pensil-pun-boleh.html

    ReplyDelete
  4. samala kita nadia....bila idea dalam kepala..nk blog pulak xde masa..bil adh ade masa..idea hilang n kering

    ReplyDelete
  5. comel budak gegirl tu...idea kering?? jgn plak d siram supaya basah yek...hehehehe sori2 just joke =)

    ReplyDelete
  6. kalo xde idea..just copy paste jek berita2 masa kini...bukan sume org baca suratkabo yedok?? huhu

    ReplyDelete
  7. ape lagi...pergi becuti la....refresh semula...hehehe

    1 cengkerang, 2 kepala

    ReplyDelete
  8. biasa la tu Nadia...
    ade hari2 dia kan mood berblog nih...
    take ur time dear~

    ReplyDelete
  9. salam,

    nadia, tumpang tanya,kebetulan terjumpa blog nadia, dan syira memang kebetulan sedang mengubah blog menjadi seperti nadia ni.. syira nak letak background kat sidebar je, kat bahagian post nak tinggal plain je,nak ubah kat mana ek, sbb yg syira punya, background kuar jugak kat belakang post walaupun syira letak kat bahagian sidebar je..boleh tolong tak.huu..tq yea.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...