November 04, 2010

Oh! salah aku smlm sbb xperasan. sorry2..


now, aku da tau, kenapa ramai yang join tp name dier xde dalam list smlm. huu~
my fault. sbb aku xperasan rupa2nya, page utk comment tu da ade 2 page. aku ingtkan 1 page je. bila klik ke newer baru tau ada lagi 1 page nama2 yang aku tertinggal. serabai btol aku ni. sorry ya eberibadi...

okeh, ni jap lagi, lagi skali aku publish list name2 peserta. ni mmg list terbaru yg mmg aku sedaya upaya check 1 1. klu still ada tertinggal lagi. pleaseee.. terus bgtau k.. dan, klu korang terperasan ada 2 link yg sama dlm list ni nnti, also pleaseeee bgtau aku jgk k. 


kpd yg xde name dlm senarai smlm, aku mntak hampun bnyk2 k. jgn korang xde luck awal2 lagi. tuah ayam nampak kat kaki. tuah manusia xnampak kat dahi. =)


smlm double check, hari ni triple check ya! =)
tq sooo0oo much! 
korang mmg best abis. nnti aku cuba pujuk farah tmbh hadiah lagi ye... =P
**farah, pleaseee... heee~ =)

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...