November 25, 2010

tips blogging.

sbnrnya xde la tips mane pon. just nk share berdasarkan pengalaman. :D saya adalah seorang pekerja utk majikan dan seorang isteri kpd seorang suami. saya xbape terer bab2 nak bahagikan masa ni sbb sy jenis yg kena plan dulu satu2. klu x kelam kabut. time bekerja saya adalah bekerja. tp blog saya tetap di update setiap 2 jam sbb jasa auto publish. heeee~

 contoh schedule mcm dlm petak merah ni.


boleh dikatakan setiap hari sblom tido, saya akn bt siap2 5 entry auto publish utk pkol 
8 pagi, 10 pagi, 12 tghhari, 2 ptg dan 4 ptg. 
lepas je pkol 4 petang, if ade pape yg saya nk bcerita, x auto publish da. just taip2 n terus publish. 

tp aku rasa mmg da ramai tau psl auto publish ni tp xpe la kan. just share2 lagi. hehe. =)

4 comments:

  1. rajinnya...setiap hari 5 entri...hehe

    ReplyDelete
  2. wow rajin kak shoutbox akak kat ner?? x nampak pon

    ReplyDelete
  3. rajin update blog ea...bgus2...i kadg2 idea slalu kering ni..heehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...