November 08, 2010

500, cukup bt aku tdo xbasah, mandi xlena. =)


korang nak tau x, time aku mula2 bebelog dulu, aku xyakin langsung dgn apa yg aku bt. aku selalu pk, aku ni bt blog sbb ape. klu aku bt entry pape, ade ke orang nak baca.  time tu, nak dapat follower 10 orang pon adalah sngt ssh yg hamat. korang ingat ade ke yg nk follow blog picisan mcm blog aku ni? =) nak2 time mula2 berbelog dulu, aku mcm xbape serius.  kdg2 update, kdg2 x. bt belog sbgai syarat semata2 lepas farah duk bising suh aku bt belog. 

aku start bebelog 5hb 7 2010. dan sekarang da bulan 11. kira da 4 bulan da la. dlm masa 4 bulan ni, mcm2 yg aku impikan dgn blog aku ni. dan salah satu adalah mmpunyai kwn2 follower seramai 500 orang. dulu aku pk, mustahil.. mustahil.. tp korang kena set kan dlm diri masing2, utk berjaya, xde 1 pon yang mustahil. nak dgn xnak je. beberapa hari lepas, aku ade bt entry lagi 9 orang bebes! dan xsangka, akhirnya impian aku ni tercapai.

terima kasih xterhingga kawan2! jasa baik korang semua mmg aku xlupa. tanpa korang, xde nye nak genap 500 ni..


dan sbgai tanda persahabatan dan penghargaan, aku nk bg adiah utk follower aku yg ke 500 iaitu tok esah. klu la aku kaya raya berpangkat dato' datin, msti aku da kasi sorang satu. oleh dsebabkan aku org biasa2 je, jd kt kena berlagak mcm org biasa2 ajo. =)


tok esah, sila contact nadia dgn segera ye. nadia comment kat blog tok, tok xreply pon. tnggu tok email, pon x jgk. nadia xtau email tok. jgn lupa tau tok. ni email nadia, nadiafarahida@gmail.com. kt kawtim di email okeh! =)


terima kasih semua!!!

11 comments:

  1. sronok nye tok esah..impian terlaksane...
    tahniah kak nadia!..hasil usaha kak nadia jugak sume ni..=)

    ReplyDelete
  2. TAHNIAH...dapat anak ramai. Jaga anak-anak tu. Semua tak sama perangai. Semoga maju jaya dan terus menjadi ikon untuk blogger lain. Hati berkualiti, entry berkualiti dan manfaatnya pun sudah tentu berkualiti. tahniah.

    ReplyDelete
  3. Wah! tahniah Nadia. Dalam masa 4 bulan berjaya kumpul 500 blogger, memang satu kejayaan.

    ReplyDelete
  4. ehhh....sehati sejiwa kita cerita pasal folower pagi nih...huhuh

    entri baru mush =
    thanx a lot

    ReplyDelete
  5. tahniah ! =)

    semoga lebih maju yea ..

    ReplyDelete
  6. asalamualaikum wbt. saya tak tahu la mcm mana u manage ur contest. well ni kali ketiga or keempat ye i leave comments in ur blog. i tgk 1 pun i pya link contest yg u buat tak de kat sini. btw kalau u free u jengah la ye i pya link sbb bukan sng 500 folower u nk follow kalau u tak buat contest tu. pls hargai follower yg dah follow coz i follow u when u start ur contest last week. tq

    ReplyDelete
  7. wow! bagus tu dear.. dni nyer 2 tahun pun tak seramai ni tau. seis. kagum!;) tahniah!

    ReplyDelete
  8. wah, terharu tok.. TQ nadia..~~ tok dah reply.. hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...