October 18, 2010

ex akhil hay dah mengandung lagi..

beza umur bkn penghalang utk dorang menyulam cinta dgn begitu cepat. =)
dan mungkin entry ni akan berbaur entry cemburu. 
ni musim orang pregnant ke wei?
majoriti sume yg kawin same2 ngn aku dulu sume da pregnant. 
bulan mengambang eh? tp asal aku xmngambang pon?=)
sng citer, sedara mara dan member2 aku yang kawin sekitar bln 5-7, sume pregnant..
bukan sorang dulu. tp dlm 5-6 orang.
serius aku xtipu. aku je terpinggir. xpe korang xpe. siap korang aku kasi kembar! =)
ceh! mau guling2 mak aku baca ni. xpon, pengsan terus. hahhahaha


6 comments:

  1. ngeee...nadia bila nak pregnant? =))

    ReplyDelete
  2. semoga betol2 dpt kembar nt :P
    Amin...heee~~

    ReplyDelete
  3. Sabo ye Nadia, ada rezeki tu nanti..
    Myra pun kawen bln 1/2010 tp lom preggy lg..
    Mgkin blom rezeki..cuba lagi ye..hee

    ReplyDelete
  4. siti mashitah,
    mmg nmpk muda sbb dier mmg masih muda. umur 23 tahun klu xsilap nadia. dan beza umur dorang adalah berbelas2 tahun. hebat kan? huhuhu

    weeda,
    klu nadia boleh tntukan specific date,
    nadia akan cakap ape tau?
    nadia nk pregnant 1.1.11. dan baby tu kena kuar,
    11.11.11. boleh? huhu.. xde la. memain je. blom ade rezeki lagi weeda...tgh usahakan. =)

    dla,
    tq! tq! tq! eh silap.
    amin! amin! amin! =)

    myra, la ye ke..
    kt berdua kena and tgh bersabo la ni kan..
    mgkin kena usaha lebih keras. hahaha..

    ReplyDelete
  5. selamat berusaha...ngehehehe~

    hope nadia n sapiq cepat2 dapar bby ye.=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...