October 22, 2010

berTwitter jom!

 
sedih kan aku. orang lain da berkurun guna twitter. aku baru terhegeh2 nk bt ari ni. 
kcian btol. tp lagi sedih klu korang tau yg aku xde facebook. 
wlaupun semua tau facebook adalah free.
xtau la nape. mgkin jiwe berblogging lagi bnyk dari berfacebook and bertwitter. 
jgn ckp aku xikut peredaran zaman bagai. aku ikut tau. =) ceh! xnak kalah.. 
tp, minat tu xde.
eh, tapi ari ni aku da bt twitter da tau. =) bt ni pon lepas kena paksa ngn adik aku. 
ok dik ok. kakak bt. =)
korang, meh kiter bertwitter semua! aku pon bkn nye reti sngt. baru pes time beb.
jom la follow aku. then, aku follow korang balik. kan seronok. =) padahal aku xreti guna function twitter lagi. tau follow memfollow je. huhu


tapi jap, mane best? twitter ke blog? msti la belooogg... =)



9 comments:

  1. hehe..kita ada twitter n chup2 pun, tak on.. malas. hehe..

    ReplyDelete
  2. xpe xpe nadia..
    coz i pun xde twiter bagai !
    HIhI~i
    ade blog lg beshhh kot?

    ReplyDelete
  3. bez ke twitter neh?? lum smpi seru g nk ber tweet2 :)

    ReplyDelete
  4. ada gak akaun twitter tapi lebih senang guna pesbuk jek...huhu

    ReplyDelete
  5. okeh..
    syu folo..
    folo syu jgk yer..

    blog lg bes~!!

    ReplyDelete
  6. x pe x pe sbb shera pun x de twitter gak... hehe

    ReplyDelete
  7. ni enna punya,
    jom follow memollow :)

    http://twitter.com/#!/ainnajalil

    ReplyDelete
  8. meh twit2 ngan dni tapi dni jarang bukak hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...