October 21, 2010

bile sifu bg tunjuk ajar.

ada sapa2 perlukan aku utk terangkan sapa BEN ASHAARI?
sepintas lalu dah la ye.
dier seorang yang biasa2 je. very the humble person. 
aku rasa, aku xpernah bc entry dier yg menunjukkan dier ni meninggi diri bile 
da berada kat atas. 
dan dier bermula dari bawah, mcm kita semua jgk. 
dan antara ilmu dier yg aku pgg hari2 sampai la saat ni, kena selalu bt entry. 
biarkan ape orang nk ckp, entry mcm sampah ke, jnji kt update blog.
sbb tu kdg2, msti korang rasa bosan kan bc entry aku yg tah pape. xpe2. 
aku ttp ucap terima kasih kat korang.. =)



6 comments:

  1. TULA..SUSAH NK JADI MCM DIORG KAN NAD..

    sekrg ni ayien tgh edit blog..design sumer kejadah2 la..
    adoi..

    ReplyDelete
  2. aah. btul tu. lg byk ilmu kita share, lg murah rezeki kita, kan?? huhu..

    ReplyDelete
  3. mane ada benda yg susah,
    yg penting usaha :)

    ReplyDelete
  4. ishh pernah dengar ben shaari nie..huhu

    ReplyDelete
  5. hehe :D
    ai loike lepak sini
    entri santai jek tp menarik~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...