October 15, 2010

to all ladies, BEWARE! kang kena rogol..


ni aku copy paste dari email yang aku dapat beberapa hari lepas ye.


Hal ini berlaku di KL baru2 ni..cara baru orang memperdaya perempuan untuk dirogol. Kawan dia sendiri yang telah menjadi mangsa. 
Kawan dia keluar ofis agak lewat iaitu agak2 dekat malam juga. 
Dia terserempak dengan seorang kanak2 menangis di tepi jalan. 
Kerana kesian, dia hampiri dan bertanya budak tu kenapa dia sorang2 petang2 begini. 
Budak tu kata yang dia dah sesat dan minta dihantar balik ke rumahnya. 
Budak tu kemudiannya menunjukkannya sekeping kertas yang tertulis alamat rumahnya. Perempuan ni kira berhati mulia, tanpa mengesyaki apa2 terus bawa budak tu ke alamat berkenaan. Setibanya di rumah itu, dia pun menekan loceng pintu.. 
Sejurus kemudian dia pengsan lantaran loceng berkenaan disambungkan dengan 
wayar berkuasa tinggi.

Hari berikutnya apabila dia tersedar, 
dia berada di sebuah rumah kosong di kawasan berbukit, dalam keadaan telanjang. 
Kondom ada di merata2 dengan air mani berhamburan. 
Tak kurang 20 kondom semuanya. Dia langsung tak mengenali penyerangnya. 
Begitulah jenayah akhir2 ini mensasarkan mangsanya. 
Jika terserempak dengan keadaan sebegini, jangan sesekali turuti kemahuan kanak2 itu, sebaliknya hantar je dia ke balai polis yang berdekatan.



note: tibe2 aku teringat kes kat kampung aku dulu. 
seorang remaja tingkatan 2 kena rogol dgn 14 orang lelaki secara bergilir2 dkt hutan mane ntah dan salah seorang laki tu adalah boyfriend dier sndri. 
korang ingat ni main lari pas baton bergilir2 ke ape nak bergilir2 14 orang?
siapa yg patut dipersalahkan?




6 comments:

  1. kak anne and kak ana,
    tau xpe..
    sbb kdg2, bnde ni jadi spontan kan.
    nak2 hati pempuan ni sng cair bile bdk2 mntk tlg..
    hati2 ye smua.

    ReplyDelete
  2. wehoo..
    jga2 dgn lelaki lps ni !

    ReplyDelete
  3. mmg scary..Lisa pun dah buat entry ttg ni..

    ReplyDelete
  4. mcm2 helah la si penyangak ni..
    kite berniat baik nk tolong dia amek kesempatan lak..
    pyh lak nk tolong org zamn skrg..
    aduhaiiii. dunia..
    btw, tq sharing dat info yup!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...