October 28, 2010

waktu idea mncurah2..

Kawan2, time bile idea korang mncurah2 ke ladang entry? Ade stgh org, pagi2 buta msti bnyk je idea bergolek2..
Mgkin aku da terbiasa sejak dari aku sekolah dlu2 kot. Tgh2 mlm mcm ni la idea aku mncurah2.. Semua bnde nak cerita.. Time aku blajar dlu, klu aku bc buku siang hari, ssh skit nk masuk kpala..
Mayb sbb cuaca pns kot. Huhu.. Xpsl2 salahkan cuaca. Tp serius, mgkin suasana mlm bt aku rasa tng and sbb tu sng je idea dtg..tp, bile da kwin, kena belajar tukar jadual.=P Kang laki I bising u..huhu.=)

6 comments:

  1. Kalau akak biasa pagi2, sebab malam pukul 10 dah tido..huhu, dari dulu lagi kot, kawan lain dok stay up belajar, akak sedap je tido..:D

    ReplyDelete
  2. hehe..nmpk nya kena tukar style...kena blaja2 dn paksa idea tu dtg pagi2...

    ReplyDelete
  3. weols tak ikut masa ler uols..kekadang pepagi xde idea...kekadang byk gilos..tapi selalunye bila malam idea nak tdo jek hahaha

    ReplyDelete
  4. hikhik..
    isteri mithali ni
    gudd :)

    ReplyDelete
  5. kak munna pun tak tentu .. bila time ada idea sampai 5 cerita nak publish dlm masa 1 jam... tapi klu takde idea makan 2-3 hari nak memerah otak

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...