October 21, 2010

b'on9 dari big cinema..

Kawan2, now aku dlm panggung. Tgk cite cuti-cuti cinta. ceh! smpat lagi.. =)
Bebes, 4.5 star utk kategori filem melayu! 
tp korang  jgn la bandingkan dgn filem2 mat salleh yg selalu korang tgk tu.=) 
mmg xleh lawan.  just bandingkan dgn citer2 melayu yg lain mcm cite zoo ke, 
jangan pandang belakang congkak 2 ke. kire cite ni paling best la.
Dari mula2 aku msk panggung, smpai la skrg. orang2 kanan kiri blkg dpn aku duk gelak je.
mmg kelakar abis. Korang harus tonton ye! =)

aku kasi review sikit2 tntg cite ni ye. selebihnya, korang g tgk ye.

  -pelakon utama citer ni, farid kamil, nora danish, cat farish, dan 3 orang lagi 
anggota fabulos cat yang aku xtau nama. tang ramai2 pelakon, 
cat paling kelakar sbb dlm citer ni, dier adalah 'lembut'.

-cite ni lebih kepada kesedaran tntg perbezaan darjah. 
mcm kaya vs miskin, org kampung vs org bandar.

antara dialog yg melekat kat hati, =)

'ni apa ni? nasi lemak 50sen'!

ok da..aku citer skit2 udah la ye.. kang xbest plak korang nnti. 
da, jom semua pg tgk ye. 
dan utk nora danish, u look soooo h0t dlm cite ni sbb majoriti dier belakon, baju basah sesaje. seksi beb! =)

4 comments:

  1. syoknye....aku dh lama x ngedet tgk wayang ngan azim...rindu zaman tuh....skang ni keje buat wayang je la ...hhahahhaha

    ReplyDelete
  2. bab nasi lemak 50sen tu wat dni terkujat tengok ikaln ;p

    ReplyDelete
  3. waaa...yeke besh...x sabo nk tgk ni...harus ajak hubby... :)

    ReplyDelete
  4. seksi..?? kalo akak jgn harap le nak ajak somi layan cite tu.. tak suka tgk dia pandang org seksi2 dlm cite.. wlpun tgk movie kat umah.. hahaha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...