October 20, 2010

behind the screen.. =)

ceh! ayat xboleh bla kan. behind the screen konon. =)
klu korang nk tau, aku on the way nk up kan lagi 1 give away. 
give away kali ni adalah yang special limited edition punye.
sbb apa aku cakap special limited edition?
sbb, hadiah2 nye nanti adalah brought to you special dari Paris!
dan aku akan panggil giveaway ni, 
'Eiffel Tower giveway' cung dop? =)
mesti korang pelik kan, tang mane plak aku nk pegi Paris beli hadiah2 ni utk korang.
dan kesimpulannya adalah, 
dari makcik ini.

ini adalah Farah Rais. kawan baik saya. dari zaman kanak2 lagi.
dier adalah sedang belajar disana dan dia adalah masih single.
ada sapa2 berkenan? email aku cpt. =)
after bersms, saya dan dia sama2 bersetuju utk anjurkan giveaway ni dan semuanya 
adalah ikhlas dari kami berdua.
dier akan beli hadiah2 dari sana. pos sama saya. dan saya akan pos kasi kamu semua. =)

 farah, tq for being such a good friend of me.
dan, tq sbb sudi mengsponser hadiah2 dari sana.
kawan2 semua, doakan farah sentiasa selamat jauh nun disana ye..
love you beb! take care..=)
oh! details tntg giveaway 'Eiffel Tower' ni, next2 entry pleaseee.. =)


7 comments:

  1. salam perkenalan...
    keciknya dunia.....saya pun kenal farah ni, kitaorng jumpa kat intec....dia kawan adik saya. diaorng blajar skali kat Le Havre. awk pun orng kelantan ke? nice to know u

    ReplyDelete
  2. nak adiah dri parissss~~
    xsabar nk join GA..huhu~

    ReplyDelete
  3. nak joinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn! nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:D

    ReplyDelete
  4. weeda,
    sila join.. =)

    raja nurul fatin,
    haah.. oo.. kak tik eh?
    mmg kecik btol dunia..
    walau beribu2 batu,
    ttp jmpu orang same.. =)

    eyka zul,
    da publish GA..sila la ye..

    mush,
    ehehe... panjang btol menangggg..
    semangat tu penting!
    cepat bt entry.
    jgn last minut.
    huhuh

    dini! =)
    sila syg!

    ReplyDelete
  5. saya kak kpd anis. orn panggil dia angosh.... just call me fatin...nm tu panjang sangt

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...