March 14, 2013

petua malam jumaat wiiwiwiwi ;))

kehkehkeh. tajukkkkk. tak menahan kannn. gimik je lebih. tapi memang malam ni kamis malam jumaat pon kannnn. (x_____x) :))

 

demyuuuu simsimi. robot je padahal tapi memahami dia lain macam. ngehngehngeh. :) aku rasa aku dah terbiasa dengar perkataan malam jumaat dari duluu duluu lagi. orang tua-tua selalu cakap, malam jumaat malam beribadah. kalau duk asrama dulu, setiap hari kamis malam jumaat mesti baca yasin kan. tapi bila kaw dah kawen, ibadah kamis malam jumaat ni datang dalam banyak cara. tapi tak semestinya malam jumaat je kannn baru nak buat ibadahhh. rimau kalau nak mengaum, hari-hari pon dia mengaumm babe tak peduli dah hari apa, pukul berapa. aku cakap pasal rimauu je kan. kaw jangan macam-macam. kohkohkoh (x________x)

oohh berbalik kepada petua malam jumaat, heyyy mana ada petuaa sangatt. aku sajee je mandai buat gimik dari tajuk. kehkehkeh. tapiiii, kalau kaw tanya aku seronok tak kawen, dah tentu tentu aku jawab seronok babeee. :))

berkahwin dengan seorang lelaki yang kaw pernah admire gile, berkahwin dengan seorang lelaki yang cukup indah paras rupa, berkahwin dengan seorang lelaki yang tak pernah kesah nak makan apa, berkahwin dengan seorang lelaki yang ikut je kaw nak apa, berkahwin dengan seorang lelaki yang penuh dengan perasaan cinta, berkahwin dengan seorang lelaki yang segalanya dimata dia sempurna. i wont ask for more, i wont. TAPII tapiii tapiii, kalauuuu isteri kaki berjalan dan dia suka ajak suami dia berjalan should be no problem kan? yes or no saya tetap akan cakap yeayy terima kasihhh sayangg. kehkehkehkeh. ;)


31 comments:

  1. So sweet laa nadia. comel gambar lompat tu. hehehe. tiba-tiba rasa tak sabar nak kahwin. hehehe :D

    ReplyDelete
  2. ahaha..under age.kahkahkah..pdhal dh 24 ni..kalo kawen beranak 5 dh.haha.. kene tusyen ng nadia la ni nnti ek.kehkehkeh

    ReplyDelete
  3. adeh igt kan ada petua...laju je eka ke sini.eheheheh

    ReplyDelete
  4. hahhaa...hampehh la kak...haiyoooo...sy baru nak masuk 18!! hahahahaha....

    ReplyDelete
  5. hahaha lawak la simsimi ni, betul2 macam kita tgh chat ngn mnusia.. hehehe..

    amboi hati2 lompat tu, nanti tercabut strawberry tu... weeeeeeeeeeeeeee

    nice foto kak

    ReplyDelete
  6. Pasrah shafiq dgn kau ni,takpe yg pnting dia nak kau bg eh,eh, hahaha...

    ReplyDelete
  7. Tajuk tak menahan tau nadia ni haha!
    Robot tu duda rupanya..
    Ksian, sunyi ;)
    Haha

    ReplyDelete
  8. sweet sengoti kak ya sore ni !hehe

    ReplyDelete
  9. So sweet, aku suka baca apa jua entri nadia...
    Menarik sgt..:-)

    ReplyDelete
  10. wah.. so sweet.. nadia selalu buat saya rasa tak sabar nak kahwin ni..adoi.. sabar2.. dua tahun lagi InshaaAllah.. doakan saya tau :)

    ReplyDelete
  11. yessss,lucky us for have such a perfect husband....he may not perfect on others eye,but he was perfect in our heart.... :) **extra lucky sebab dapat husband rajin masak...........huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum yangggggggggggggggg. hahaha gelak besar sheila baca tajuk ni! hahha. betul, banyak cara kita nak kumpul pahala khamis malam jumaat ke. hari lain pun boleh. hehehehe. bestnya kawinnnnnnnnnnnn :)

    ReplyDelete
  13. hahahaha...betul tu nadia...rimau kalo nk mengaum tak kira mlm jumaat ke x..kikiki..

    ReplyDelete
  14. haha

    simi duda anak tiada...

    patutlah mlm jumaat dia baca yassin, nak kawal "nafsu" dia...

    hehehe...

    ReplyDelete
  15. mcm ad maksud tersirat sgt la.. mohon penjelasan..gua masih bebujang lg.. ;p

    ReplyDelete
  16. CiM pown bersyukur sgt....bukan sbb lelaki itu ikut telunjuk kita, tp dia lelaki yg sgt memahami cinta hatinya. lelaki yg tk ngada2, akn buatkn kita senang berada dekatnya....

    mlm jumaat tv3 tayang wresling....huhuhu....apekerrr?

    ReplyDelete
  17. hahaha...comel je entry ni..gambar nadia lompat dgn husband tu cute giler...hehe

    ReplyDelete
  18. hehe.. cian simsimi.. duda rupanya

    ReplyDelete
  19. bagusnya.sis pun dah tak mintak lebih2.happy dah dapat hubby sis. yg penting bertanggungjawab.

    moga kita sama2 happy yea..hehehe

    ReplyDelete
  20. kah3x....siap kaji lg psl harimau..

    ReplyDelete
  21. malam jumaat..aum aum..hehe..tapi petua yang terbaik,ikut sunnah nabi,baca dan amati surah al-kahfi setiap malam jumaat..selamat beramal

    ReplyDelete
  22. haha. tajuk x menahan tu.
    simi pom pandai je jwb gitu. hahaha

    ReplyDelete
  23. amboi nakal ye tajuk post..hee kan kahwin best kan, jadinya untuk yang dah berkemampuan kawin la cepat cepat :)

    ReplyDelete
  24. hahahha...tajuk memng mengaummm..hahhaha...amboi harimau kalu dh mengaum memg xleh watpe..haha

    ReplyDelete
  25. dah rupa ape lah korang melompat tuh? hekhekhekkk

    ReplyDelete
  26. tengok tajuk je akak dah tak berani nak baca..hahahaha..
    sweet couple..

    ReplyDelete
  27. kawen memang best.. tetambah bile husband sangat paham kite!~

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...