March 11, 2013

peplum murah untuk dijual!

peplum untuk dijual, peplum untuk dijual! :) hari tu, aku beli peplum ni kan. aku beli satu untuk aku, satu untuk adik aku. satu untuk aku, satu untuk adik aku. dengan harapan, bila dia pakai, kitorang akan nampak sedondonnn. walaupun dia baruuu darjah 6 tapi dia punya badan rangka besar. macam tingkatan 3 dahh. jadi aku pon rakuss la membeli padahal time tu, aku hanya ukur badan aku. tak ukur pon muat tak dengan adik aku. bila dah beli, balik-balik rumah, alaaaaaaa. kenapa awak kurus sangattt. tak cantik sebab dia belum ada 'body'. kehkehkeh :p

tengokkk, sekeping kan dia. hewhewhew (x_______x) 

jadi kesimpulannya, nak tak nak, takkan aku nak pakai baju yang sama kaler, sama pattern sampai dua helai kannn. amboii melampauu. :p aku terpaksa let go dengan berat hatinya. T____T heyy ni baru tau. bukan yang aku dah pakai. :p kain dia sangattttt berkualiti. dia jenis kain berat. satu warna hitam, satu warna putih. free size. dia fix sampai L. kalau kaw nak ukur dari badan aku, badan aku L. T____T baju dia macam ni. 

baju je tau. kain sendirian berhad. :P

ni contoh time aku pakai untuk warna putih, 


dan ni contoh time aku pakai warna hitam, 


dua dua pattern sama. warna je beza. baju dia memang dapat free sekali dengan belt and rantai pearl. nak pakai belt ke tak nak pakai belt ke sukahati kawww. :P baju ada dua warna je tau. putih atau hitam. jangan kaw sms aku tanya warna pink ada, warna hijau ada. :p seriussssss buyer sahaja pleaseeeee sebab nak let go ni pon dua helai je. bukan 2 dozen. :) kehkehkeh. :)) harga RM40 ye. WhatsApp atau sms aku terus senang keje, 019-7564019. aku malas nak reply-reply email ni. jangan kaw sms aku tanya soalan pelik-pelik dah, nak berkenalan ke kann. :P aku jaja nombor tepon korang dekat blog nanti. kehkehkeh. :)) first come first serve basis. cepatttttttttttt :))


18 comments:

  1. eh eh rasa ida pernah cakap nak peplum ni kan? pastu senyap sunyi.. tak serius buyer lah ida ni.. haahahahhahaha

    ReplyDelete
  2. amboi kakak, sian ade warning tu kt hujung2 entry...hahahaha... :P

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum nadia. hahah. putih? malas lah. kalau hijau ke nak lah sheila beli. hehehehe ehh, jomm kita g shopping sesama nak?

    ReplyDelete
  4. akak x sesuai pakai peplum tp terasa nak pakai...hehehehe...tp segan...lempang disitu..hehehehe

    ReplyDelete
  5. suka peplum ni. tp mcm sekshiiii je ble ct pakai. sbb chubby kan. huuu.

    ReplyDelete
  6. murahnyaa tapi tengah perlukan duit sekarang... teringin sangat nak satu baju peplum ni.. cantik

    ReplyDelete
  7. cantik! tp badan FD tak sesuai dengan peplum ;(

    ReplyDelete
  8. Akak nyusukan nayli
    Cam susah jek bile pakai baju cmni nnt
    (sbnrnye saiz XL, saje kasik alasan cam kat atas sbg penyedap hati, hekhekhek =p)

    ReplyDelete
  9. Nice tgk u pakai peplum nie... tp tak leh pakai tie Mr Hubby tak kasi kuar...he3x...seksi katanya...

    ReplyDelete
  10. OMEINYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :D

    ReplyDelete
  11. cantik. CiM dh ada merah, hitam ngan biru. semua kami akn pakai sedondon (kami = CiM, my sis, sis in law & SiL to be)

    moga dpt buyer yg baik..

    ReplyDelete
  12. cantik peplumnya. tapi sis dah beli 2. so tak blh beli lagi dah..hehe

    ReplyDelete
  13. alhaii no money lgi..xpela pas kat org len..huhu..biar betul adik drjh 6..ingt dh belas2..haha

    ReplyDelete
  14. tak pakai peplum .. sbb ... takda size. kikiki

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...