January 14, 2018

Majlis Pelancaran Sonrei Cosmetic by Zinia Cosmetic Sdn Bhd


haiii semuaaa. ;) kalau korang follow facebook nadia mesti korang tahu hujung minggu lepas nadia dijemput untuk menyertai sebuah majlis pelancaran gilang-gemilang The Grand launching of Sonrei Cosmetic dekat Laman Pengantin Zarlith. :)












sepanjang majlis perasmian ni baruu aku tahuuu, ooo pengasas sonrei ni adalah pemilik Laman Pengantin Zarlith nii. no wonder laa cantik sangat tempatnyaa dan majlis penuh gilang gemilanggg siap ada live bandd, makanan pun sedap-sedap, pembukaan perasmian penuh api-api, dan jangan tak tahuuu adaa dron berlegar-legar dalam dewan ni sepanjang majlis curlasssss hokeyyy. :)





Zinia Cosmetic Sdn Bhd telah ditubuhkan oleh tiga ahli perniagaan terkenal iaitu Zarinah Haji Mohideen selaku Pengasas dan Pengarah Eksekutif, adik beliau sendiri iaitu Siti Hasmah Haji Mohideen selaku Pengarah Pembangunan Perniagaan dan Puan Nor Asimah Abdul Salam selaku Pengarah Operasi. muda-muda lagi dah jadi ahli perniagaan berjaya, kita tumpang bangga wakkk dapat menyelit sikit sebanyakk hihii. ;)







dan jangan tak tauuu, adeline tsen pun pakai sonrei ni hokeyyy. hai adelineee. cantik betul dia nii. dalam tv cantik, luar tv laaagi cantikkkkk. humbleeee jeeee. :)





sejak beranak pink niii, aku jarang pegi event sorang-sorang. mestiii sama-sama dengan PA kesayangan makk niii :p sape lagiii tak lain dan tak bukan seketul idabaharummmmmm yang disayangi ;)

ohh sebelum terlupaaaa, untuk pengetahuan korang, pihak syarikat Zinia Cosmetics Sdn Bhd ni amek masa selama 6 bulan untuk menghasilkan formulasi produk Sonrei. antara bahan yang digunakan dalam penghasilannya adalah Vitamin E, minyak jojoba, minyak castor, minyak zaitun, minyak bunga matahari dan minyak kelapa. haaa nampak tak, semua bahan adalah bahan yang selamat digunakan dan tak mempunyai sebarang kesan sampingan. Sonrei Lip Cream ni adalah produk tempatan tetapii berkualiti antarabangsa sebab ia diformulasikan dekat Perancis.



Lip Cream Sonrei ni tahan lamaaa dan mesra wuduk. kenapa mesra wuduk? sebab ia mempunyai kemasan matte tetapi mudah dibersihkannnn. tak perlu nak tonyoh-tonyoh beria. hihihi. Lip Cream Sonrei ni mempunyai enam pilihan warna bertemakan flora yang sesuai untuk semua jenis tona kulit kita antaranyaaaa,















cantik-cantik semuaaa warnanyaa kann. :) dalam semua keenam-enam warna ni, aku paling suka warna Primrose. pakai sikit je terus wowwww gituwwww hihi.




kalau ikutkan harga asal dorang adalah RM55 setiap satu tapiii sekarang dorang tengah buat harga promosi RM45 satuu. jimat banyakkk ni sebab tahan lamaaa seketul lip cream ni korangg. mauu berbulan jugak baru habisss. meh tryy mehhh. 


kenalkannnn, nilah Pengarah Operasi Zinia Cosmetic Sdn Bhd, Puan Nor Asimah Abdul Salam. haii seemaaaa. ;) sebenarnya aku dah kenal seema ni 3-4 tahun lepas tapi ni first time jumpa face to face. tak sangka dia adalah salah seorang orang kuat disebalik tabir Zinia Cosmetic Sdn Bhd niiii. mudaaaa lagiii diaaaaa niii dah berjayaaa. wowww sangat kann. :)



tahniah seema untuk majlis pelancaran Sonrei Cosmetic yang penuh meriah dan gilang-gemilang niiii. kak nadia doakan semoga sonrei terussssss melangkah maju di pasaran tempatan dan ke luar negara jugee. boleh pegi jauhh sonrei niii. dan kak nadia doakan semoga semua urusan bersalin seema tak lama lagi nii dipermudahkannn okkkk. omeyy je mummy, berseri-seriiii sangattt. ;) 

dan jangan lupaaaa korangg tag line sonrei kitaaaa, be youuu be beautifull. gituwwwww. jemput order Lip Cream Sonrei semuaaaa. untuk tempahan dan maklumat lanjut, korang boleh terus keeee,


Whatsapp: 012-3066097


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...