January 11, 2018

Trusted Wedding Planner The Wedding Heritage

Bestnyaaa kawen zaman sekarang ni macam-macam pilihan kita boleh survey dihujung jariii jee. tak payah susah-susah nak pikir rumah kecik tetamu ramai tak muat nak letak khemah dekat manaaa, nak cari catering sedap orang makan puas hati area mana, nak cari pelamin baju persalinan door gift hantaran dan segala bagai ya ampunnn banyaknyaaa nak kena pikir time kawen duluuu peninglaaa. (-__-') Kakak duluuuu berbulan-bulan dikkkk kehuluuu-kehilirrr sebelum kawen survey dan mencari segala bagai persiapan perkahwinan ni dari A sampai Z sebab nak terbaik punya pasal dan sebab kakak jugekk yang nak kawen kennnn (x___x) haruslahh kakak nak semua yang indah-indah ajewww. :p semua benda bab kawen-kawen ni tak boleh buat main-mainnnn sebab kita kawen sekali je wakkk. (-__-') dannnnn, jangan tak tahuuu, time aku kawen duluuu helllooooo, walau nampak sempurna dimata tapi sebenarnya tetap ada cacat cela yang aku lindungiii untuk menyejukkan hatiiii terluka iniii. T__T 


tibe-tibe teringat harituuu ada satu kes yang viral dekat facebook pasal Ditipu Wedding Planner kan. korang ada tengok takkk? amagadddddd, scaryyy sangatttt bab tipu-tipu ni wak T__T tak baikkk tauuu akak aniaya oranggg. akak tak tau kee yang tuan rumah nii dah panggil ramaiii tetamuu datang makan meraikan majlis perkahwinan anak tersayang diaaa sekali bila tetamu-tetamu sampai nak makan makann, ehhh takde makanannn pulakkk. call punya call pihak katering sampai ke sudah tak hadir-hadir. alahaiiii siannyaaaaa. kakak tak tahu keee seluruhhh keluarga pengantin menanggung rugi dan malu seumur kehidupan dia kakkk sebabbb segala memori perkahwinan ni orang akan kenang sampai bila-bilaaaaa. yee, macam kes time kita kawen dulu wakk. (-__-') majlis kawen aku duluu sehari je. akad nikah 10 pagi, bersanding pukul 1 tengahhari. kalau ikutkan perjanjian asal pakej tu aku akan dapat dua kali makeup. satu time akad nikah, satu time sanding. helloooo awak jangan tak tauuu, lepas makeupkan kita pukul 9 pagi, mak andam kita hilang ntah kemanaaa tak datang-datang sampai kesudahhhhh. abistu tengahhari tu kita nak bersanding nak pakai makeup mana wak? makeup time akad nikah pagi tu dah comot berpeluh-peluhhh. kalau ikutkan aku takde la spesis beria nak makeup tebal-tebal bagaii sebab aku memang bukan jenis kaki makeup. kita tak reti wakk. tapi atleasttt tambah laa bedak kee gincu kee touch up sikit lagi keee ok la kann. dah janji dua kali makeup. haremmmmmmmm. sampai kesudah majlis batang hidung mak andam pun tak nampak. sape touch up makeup time bersanding? takdeee. redhoooolah bersanding dengan makeup sedia ada yang comot ituu. haa nampak tak, dah 8 tahunnn peristiwa ni berlalu tapiiii impak dia pengantin tu akan kenang sepanjang kehidupan diaa. sape pengantin tu? kita la wakk. hahahaha. (x__x)

haa time tengok tv haritu aku ada ternampak siaran langsung temubual di TV Alhijrah tentang topik "Wedding Planner Penipu! Salah Siapa?




sebagai salah seorang mangsa stress di hari perkahwinan, haruslahh aku menonton sekaliii kikiki. dan time ni la aku terfikir, ooo bukan calang-calang orang boleh jadi wedding planner ni. besar tanggungjawab diaa. time ni laa Top wedding planner "The Wedding Heritage" sarankan supaya bakal-bakal pengantin nanti berfikir secara realistik tentang semua tawaran pakej- pakej yang mungkin bakal diambil ituuuu. kadang kita kena pandai buat penilaian dan perbandingan. harga dan kualiti tu mesti datang seiringgg barulah result dia nanti indah-indah ajeee. hihii. time ni dorang ada sebut pasal perkahwinan indah di bunglo yang semuanyaa lengkap. aku terus wowwww, amazingg. kenapa time zaman aku kawen dulu takpeee pun macam niii (-__-') macam menarik sangatttt, iols terus google wakkk. oooo, The Wedding Heritage namanyaaaa. 





anyonyooooo cantiknyaaaaaaa. gah dan indah-indahhh je semuaaaaa. The Wedding Heritage ni menawarkan pakej lengkap perkahwinan yang sangat berbaloi-baloi. awakkk, Senang banyak ni wakkk. Semuaaaa all in one. Awak dah tak payah susah-susah nak pikir semua sebab The Wedding Heritage boleh uruskan dari A sampaiiii Z. Dengan pelamin yang indahnya, dengan banglo kediaman yang mewah dan luasnya, makanan sedap, eh senang cakap semuaaa dah cukup lengkap dorang akan uruskan, kita dah tak payah pening-pening kepala. 


menariknyaa The Wedding Heritage ni sebab dorang ada pakej lengkap kahwin 2018/2019 yang mana kita diberi pilihan untuk buat dekat rumah sendiri atau dekat dewan dannn the best part yang paaaaling menarik bagi aku  tentang The Wedding Heritage ni adalahhh, katakan rumah kita kecik atau rumah kita berlantaikan langit macam rumah condominium kee, rumah apartment kee, rumah flat keee, haaaa korang jangan risauuu sebabb, dorang ada 3 buah cawangan bunglo untuk buat majlis korang dekat sanaa nantiiii. Ampang, Kota Damansara dan Putrajaya. pilihhhh jee nak yang mana satuu wakkk. wowww sangat kannn. haaaa nampak tak, kan senang wedding venue di banglo, pakej lengkap terbaik di KL dan Selangor pulak tuuwww. 


haaaa tengok gambar dorang semua macam wowwwww jeee. :) terus kakak terjatuh cinta tanpa sengaja dengan hasil-hasil gambar photographer official dorang yang sangat cantik, dah setanding dengan photographer international dah wakkkk. dannnn jangan tak tahuuu, bagusnyaaa pakej The Wedding Heritage ni adalahhh korang akan siap dapat FREE Album & Unlimited Photo Pendrive sekali amagaddddd. tahu tak semua nii sangatttlahhhh sempurnaaa. tak payahhh pengantin nak pening-pening kepala nak cari photog segala bagaii. kan aku dah cakap tadiii, all in oneee gituewww. senang kannnn. 



seeeee, very the professional photographer kannnnn. cantiknyaaa untuk kita kenang sampai bila-bilaa
 
inilah salah satu wishlist yang aku nak time kawen dulu-duluu tapi time tu belum ada lagi segala pakej decoration yang indah macam ni. T__T bestnyaa, cantikkan. nampak macam di kayangannnn gituu. khemah cantik, deco meja kerusi cantik, table arrangement dan decoration cantik, alaaaaa meltingggg sangattt. tak boleh ke kalau kawen lagi sekali tapi dengan orang yang samaaa pleaseee jangan macam macam wakkk hahaha. :p
macam-macam tema dorang boleh buat. yang ni macam ala-ala di garden kann. cantiknyaaaaa. 
 
setiap sudut dorang hias dengan sangatttt terperincii. very the detailing mak andam kata. haha. baguskan.


pengantin pun senang hati dah tak payah nak pikir macam-macam dihari majlis nantii. nikmatilah hari yang indah itu wakk. bergambarlah dan raikanlah sepenuh hati untuk kita kenang sampaiii akhir usia nanti. :)


banyak jugakkk item free yang The Wedding Heritage ni tawarkan dalam setiap pakej dorang. kalau tak percaya meh tengok pakej diaa.


 
 


putrajaya ada, ampang ada, kota damansara pun adaaa. satuu lagi korang jangan risau, kalau korang ada budget sendiri pun boleh request custom quotation dekat dorang. Jimat kan!


aku berani jamin takde lagi dahhh masalah tak tidur malam berminggu-minggu macam aku duluuu. (x__x) sebab ada team The Wedding Heritage yang sangat banyak membantu dan mereka mempunyai kredibiliti sebagai wedding planner yang sangat tinggi. konpem dorang akan membantu merancang perkahwinan anda dari mula hinggalah ke akhir majlis dengan jayanya dan gilang-gemilangg. bestnyaaa. Kebanyakkan pengantin The Wedding Heritage ni ramai dikalangan bakal pengantin yang sibuk dan tak cukup masa seperti golongan profesional, pilot, doktor, pramugari dan mereka yang memang tak ramai ahli keluarga untuk uruskan majlis. ye la kadang pengantin ni kalau boleh tak nak susahkan sape-sape, nak yang baik dan menyenangkan semua orang ajee. 



Ramai pelanggan dorang yang telah berpuas hati dengan pakej The Wedding Heritage ni sebab dorang adalah trusted Wedding Planner antaranyaaaa,







so kepada semua yang tengah mencari wedding venue dan pakej lengkap perkahwinan 2018/2019, korang boleh book dengan The Wedding Heritage "No 1 Bungalow Wedding Venue In Malaysia" all in one, bestkannn. untuk maklumat lanjut korang boleh contact The Wedding Heritage di,


Telefon : 016-562 9394


selamat pengantin baruuu semuaaa :)



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...