January 14, 2011

aku jadi sugar mummy anak ikan.

ok semua. sekarang korang boleh panggil aku mummy. sebab, aku ade bela 'anak ikan'. ;)
korang ingat dato' datin seri je boleh bela anak ikan and jadi sugar daddy, sugar mummy bagai? aku pon boleh laa.. meh aku kasi tunjuk anak ikan aku. c0mel okeh!



heheee~ ;)
anak ikan yang betol2 anak ikan okeh. bukan anak ikan yang ada kaki dua, maintanance tnggi, hari2 kena belai tu,bukan. huuuu~

mula-mula aku beli 4 ekor. 2 oren 2 hitam. tetibe si hitam tu mati plak sekorrr..
tinggal la lagi 3 ekor. aku bg name ikan2 ni encik goo.. ohmak aii.. mmg ikan emas mkn bnyk eh? patut la perut buncit mcm tuan dier! ;) keje nak mkn jeeee...

tibe-tibe teringat, farah pon bela goldfish. 2 ekor. korang tau dier bagi name apa?
jamil dan jamilah. hahhahaa. =) mmg olskul habes! ;)

sape lagi ada bela goldfish? meh bt persatuan. :) eh jap nak tny, goldfish ni dier beranak pinak x kalau kita bela dlm akuarium macam ni ye? aku rasa x kooottttt...

6 comments:

  1. bape hinggit ni beli..wah..cantik anak ikan...oren lagi..haha..jadi hobi la ye bela anak ikan lepas ni..jgn skandal2 ngan anak ikan dah la ye..haha

    ReplyDelete
  2. lepas ni nk bela ape pulak cik kak oitttt

    ReplyDelete
  3. kami membela ikan nie dah byk tp tak panjangu umur,,dieorg mmg kuat mkn tp dgr2 org kt jgn bg terlalu byk nnt dia mati sebab byk mkn..so bg jela sikit2 tp kerap...cute hiasan dalam aquarium nadia tuh...

    ReplyDelete
  4. selamat membela yer sugar mummy fish he he hee

    ReplyDelete
  5. tringin gk nak ade akuarium....tapi...slowly la, tgk bajet, nak wat cam aquaria ke ,hahaha....

    ReplyDelete
  6. mak jamil dan jamilahJanuary 14, 2011 at 6:09 PM

    eh, awat mati? hurmm. kalau jamil ngn jamilah aku, jamilah xbertelur pon, tapi aritu tibe² penuh buih kt surface akuarium. aku bajet jamilah betelor, tapi rupe²nye tak. tu hanya buih² kosong. so hipotesis aku, jamilah kentut je banyak, anak tarak. :p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...