January 19, 2011

hantu air!

(sila click gambar rajah untuk melihat dengan lebih jelas)

korang nampak tak ape yang aku nampak? gambar asli dari camera tanpa sebarang edit kecuali tang watermark. saje menggedik nak mula letak watermark pulakkkk.. ;)

yang pasti, korang tengok dulu picture ni, tenung dulu, cari dulu dekat bahagian mane yang aku cakap ada 'sesuatu' asing. aku tak nak bagitau sekarang. korang cari dulu sendiri okeh!
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
korang nampak tak dalam bulatan ni rupa macam ape?

yang aku nampak, rupa lebih kurang macam seorang lelaki, pakai jubah dan serban putih tengah sembahyang.
korang nampak tak? ke mata aku je? ayooo~ ;)
jangan lupa kasi zoom okeh! *aku xnak la aku je yang nampak. biar la kt nampak bersama2. =)

lokasi kejadian?
air terjun lata tembakah. sangat familiar bagi orang-orang pantai timur dan juga sangat familiar dengan terlalu ramai yang mati kat sini dan sebab utamanya adalah, air terjun ni selalu berlaku 'kepala air' secara tibe-tibe.

apa tu kepala air?
lebih kurang macam korang tengah syok-syok duk mandi tibe2 air jadi pasang tibe2 dan air turun dengan laju dalam masa sekelip mata je. kalau sempat selamatkan diri, selamat laaa.... klu tak, xdapek eden nak nolong.. ;)

9 comments:

  1. haah..nampak mcm org pkai jubah putih...huuu..

    ReplyDelete
  2. waduh2.. bahaya betol.. kalau saya nampak depan mata secara live... kompem demam.. btw.. saya baru je follow sini

    ReplyDelete
  3. wahhhhh,,betol la nadia,,,nampakkk,,takotnyerrr,,

    nadia,aritu jumpa ayu :)
    nanti buat entry n letak pic :)

    ReplyDelete
  4. Aah lah. Dia solat atas air kot!

    ReplyDelete
  5. saya pun nampak mcm yang kamu nampak... hmmm

    ReplyDelete
  6. hoh.. napok! napok! huhu.. seghiau pulok

    ReplyDelete
  7. dia nak tumpang bergambar tu...:)

    ReplyDelete
  8. ha ah. memo klik gamba dulu. baru memo bace. hehe. mcm org bediri. baju puteh. eheh. (:

    ReplyDelete
  9. meme keras pom tepak ni kak ya,huhu... kak ya bulih blogbuster !!! ok,masyukkkkkkkkk,hihi

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...