January 04, 2011

simpanan kenangan blog utk 2010.

hai semua! ;) 
sepatutnya entry ni aku nk bt time mlm 31 december baru2 ni tp penyakit kemalasan aku mnjadik2.
hari ni baru hegeh2 nak buat kan. xpe la. sekadar simpanan kenangan 2010 sepanjang bebelog di tahun 2010.

* nama belog: www.nadiafarahida.blogspot.com
* tarikh blog mula dilahirkan: 5hb Julai 2010


* jumlah entry yg tertaip: 405 entry
* jumlah follower yg cun hensem kacak bergaya: 695 orang

 

jumlah pendapatan tabung bersamamu nuffnang: 

1. sudah dibayar: RM 65.78

2. belom di cash out: RM 212.52

akan di cash out dgn segera sbb org tua2 ckp, klu xcash out cepat2, nuffnang mcm berat bontot je nak bagi kt BE lagi. ;)

dan memang terbukti sbb tinggal 5 je BE yang masih running hingga saat nie.. sedeh! :(


dan statistik tertinggi utk 2010 adalah:


  
terima kasih yg terhingga utk semua sudi singgah kat belog ni sepanjang tahun 2010 wlaupon blog ni ntah pape kan. ;) 
kesimpulan dari segala kenangan 2010,
bukan senang nak jadi senang. dan bkn susah nak jadi susah. senang je nak jadi susah tp susah gile nak jadi senang. yang penting, usaha! =)
**bebelit belit dah ayat aku ni haaa...


10 comments:

  1. terbelit ayat terakhir tu, susah gak nak paham. heheheh. anyway congratz dgn pencapain blog

    ReplyDelete
  2. hehe. beyse la kak.. eksaited dpt hadiah dr jauh2.. hehe :P

    yup.skang sem 4.cos akaun. duk kolej redang.. hehe..

    skang duk redang 2.tp lps buat rayuan kolej maybe dpt redang lain kot ;))

    ReplyDelete
  3. tahniah kak. dah banyak kali cash out :)

    akak, pasal entry tu bukan untuk akak tau. miza tau akak reply email miza. ni untuk penganjur contest yang diam menyepi. email tak berbalas senang cerita diam seribu bahasa. rasa tertipu sebab tu miza buat entry tu. dah lama pendam.

    pasal GA akak miza faham sebab hadiah dari paris mesti lama so, jangan terasa dengan entry tu tau. seriously bukan untuk akak.
    thanks kol tadi. comel lah suara akak. hehehe :)

    ReplyDelete
  4. to miza,
    ;) malu tau! sumpah rasa serba salah. heeee~
    xpe2, esok konpem akak pos!
    gerenti. kali ni mmg bkn janji kfc mcd lagi dah.
    ni mmg janji tulen punye.
    huuuu~

    ReplyDelete
  5. sonot tengok nuffnang. heeeeeee :D

    ReplyDelete
  6. to nadia..i ok..that my no contact..0172044727..nt pape u bgtau

    ReplyDelete
  7. wow!! banyak tu uols....leh arr banje weols nanti haha

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...