February 01, 2011

murah gile!

RM 65
RM 55
RM 45
RM 30 only!


teringin makan di restaurant mewah macam gambar di atas?
of course la kannnn.... dan dapat layanan first class lagi youuu! ;))

meh nak close up gambar sikit nak kasi korang terliur.. huuuu~





dengan hanya RM30 sahaja, korang akan dapat:

Full Set Menu 

Ice Lemongrass Ginger T + Cincau Campur + Papaya Salad + Kampung Fried Rice!

dan yang paling penting, service first class punye! ;)

more details, meh klik sini okeh!  yummmm yummmmm! ;))

6 comments:

  1. Murahnya... :) bestla berbaloi-baloi!

    ReplyDelete
  2. wah kt ner tu uols..harus terrjah nie haha

    ReplyDelete
  3. Nadia, betul ke sodap tu?
    huhuuu...Indochine Rest Jalan Ampang? tak penah dengar, n lame tak lalu kat situ, Nadia makan kan lah utk mE yea....heeee..

    ReplyDelete
  4. wow murah tu yunk...terliur aku ni dah...hihihi

    ReplyDelete
  5. wah...murah nie..hihi..

    psst..tue cte dulu2 sis..skrg ifa ok dah..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...