February 09, 2011

serik menipu cirit-birit!


seperti posisi di dalam gambar di atas, meh aku ceritakan kisah sebenar tapi terpaksa gunakan nama samaran di atas sebab-sebab yang tak dapat dielakkan! ;)

si A, bukan nama sebenar berusaha gigih untuk mendapatkan MC untuk diberikan kepada cikgunya kerana si A tidak ke sekolah kerana bangun lambat. jadi, si A pergi la ke klinikk.....


doctor: boleh saya tau awak sakit apa?
si A: saya cirit birit doctor.
doctor: ada demam-demam and muntah-muntah?
si A: muntah-muntah xde doctor tapi rasa macam nak demam. 
doctor: baik, sila bangun dan tanggalkan seluar encik. saya nak periksa bontot encik.
si A: baik doctor. (dlm keadaan was2, betol ke ape aku nak bukak seluar tunjuk bontot aku!)



tibe-tibe, staff doctor tu masuk ke bilik rawatan tersebut dan staff itu adalah perempuan. 


si A: doctor! xtak la saya check-check bontot ni. check perut dah la.
doctor: ok.


siap check, si A terus kluar dari bilik rawatan dengan muka merah padam dan xdapat menceritakan kisah ini selama hampir 15 minit sebab baru je nak start cite, gelak.. nak cite, gelak..

si A: bengong punya doctor. ape kejadahnya siap nak lubang bontot bagai. 
klu hitam, tu berak xbasuh la ye? klu merah berak xbenti2? aku bagi kentut dari bontot baru tau!!


kesimpulannya, 
biarla ni kali pertama dan terakhir jadikan cirit-birit sebagai alasan nak MC! ;)))
harap maklong! 


**cerita ini adalah benar sebenar-benarnya. tiada sebarang rekaan. nak aku tunjuk resit klinik? mehh.. huuuu~

6 comments:

  1. hihi . apesal cirit birit kena mengena dengan bontot lak . ape daaa doktor ni . :)

    ReplyDelete
  2. hahahahaha pestime dengar cirit birit doc nak check montot ahakssss...mayb doc tu tau dia nak menipu kot haha

    ReplyDelete
  3. pssst psssttt siapakan mangsa tersebut hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...