February 10, 2011

perut nafsu besar.

selamat pagi kawan-kawan! ;))
hari ni, meh aku bagi contoh salah satu healthy breakfast okeh. 


*kunun la nak breakfast ala-ala mat salleh dan healthy-healthy laaa.. memang tak la kan! ;) dasar perut anak melayu sejati. of course la pagi-pagi kena sental mende alah ni dulu, 


sorry perut.. mak xboleh nak kempiskan awak dah sayang sebab napsu mak besar nakkk! ;)

11 comments:

  1. samala kita. hik3 :D nafsu makan besau gedabak. perut dah besau ni. dah la lom kawen ;p

    ReplyDelete
  2. da join contest ke???..jom2 cpt..http://didot81.blogspot.com/2011/01/contest-aku-dan-kereta.html

    ReplyDelete
  3. hehhe sama la kita..perlu crik nasik..hehehhe

    yong bukan nk tukar header la dear..u tlg promote tukang buat header..hehhee

    ReplyDelete
  4. nk bekfes makan koko crunch je~ heheh

    ReplyDelete
  5. kak munna hari2 makan roti telur pun takpe....

    ReplyDelete
  6. Teringin nak makan pancake (lempeng mat salleh)..Cam sedap je kalo makan ngan madu/maple syrup kaaannn...nyum,nyum.... :D

    ReplyDelete
  7. muhammad nor fazliJanuary 9, 2012 at 3:59 PM

    siap ayam lagi....ni bukan nafsu makan dah ni....maca "membela" je...ek???

    ReplyDelete
  8. nafsu mmg besarlah kan, nk diet pun susah..asyik teringat makanan berlemak jerk..huhuhu

    btw, salam perkenalan..folo cni sekali =)

    ReplyDelete
  9. i follow you... follow me back okey...
    nice entry n blog yg superb!
    rajin2 kan lah tgk tuk singgah blog sabry oppa n ahmad sabree... n ringan2 kan untuk komen entry okey gurlz.. good luck dalam berblogging... sabry oppa always support !
    shaberry92.blogspot.com (blog kpop)
    sabryoppa.blogspot.com (blog remaja)
    kalau boleh follow 22 blog okey..
    thanks! nice to meet you..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...