February 09, 2011

berani ko buat seks di masjid!

dasar binatang! 


berani ko melakukan seks di kawasan masjid yang penuh suci lagi murni. cis!
lagi gambar2 bukti aktiviti tidak bermoral ini.

dari pandangan belakang,

dari pandangan hadapan,
xleh bla betol binatang ni. aku dah gi amek dekat dah picture dorang ni. boleh lagi dorang buat derkkkk je..
mau aku tanya, 'sedap ye bangggggg?' ;)

ha, ko degil dengan buat muka dengan penuh bernafsu sangat ye. aku xboleh tengok free2  show ni. mau aku ganggu kebahagian rumah tangga mereka. ;) terus aku amek gambar yang ni. nah! amek ko! ;))


hahhaahaa! ;)) 
lepas je aku amek gambar dengan jarak dekat begini, tanpa sebarang zoom, korang bayangkan macam mana kucing-kucing ni berbunyi. terus dorang macam nak terkam aku. mau menjerit tercicit aku lari.. huuuuu~

9 comments:

  1. gelak2 sambil klik HBeat u...time bosan2 tu feel free to click my banner ye...tq ;)

    ReplyDelete
  2. huih... bahaya tol...

    jgn jadi mcm binatang dah la~ huhuhu

    ReplyDelete
  3. eii jahatnye awk, kacau dorg tgh tuuttttttttttt! hahaha!!

    ReplyDelete
  4. haha.. ingat manusia punya keje dah tadi. kalo manusia, nak kat dni tumbuk lempang dia ;p

    ReplyDelete
  5. haddoi! jaga2. Nanti kamu ML ada jgk yg skodeng krg! Si kucing ni skodeng balik semula! hahaha

    ReplyDelete
  6. cit kucing rupenye...haahahaha

    ReplyDelete
  7. muhammad nor fazliJanuary 9, 2012 at 3:57 PM

    ni kes jeles ni...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...