August 15, 2013

selamat hari raya semuaaa :)

tahuuu takkkkk raya ke 8 baruuuu hegeh-hegeh nak buat entry ucap selamat hari rayaaaa kesian kannnn :p tapii takpeee kotttt, selagi syawal tak habis, selagi tuuu boleh cakap selamat hari rayaaa. hewhewheww ;)

selamat hari raya koranggggggg :) sepenuh jiwa raga aku nak cakap, mintak maaf mintak ampun sepanjang korang kenal kitorang andai kata pernah terkasar bahasa, terguris hati terluka jiwa :p tak kesah la secara depan-depan atau bacaan dari apa aku tulis dekat blog keee facebook keee kannn. :) halalkan makan minum kitorang kotttt laaa kannn kitorang terover makan minum tak pandang dahhh depan belakang kiri kanannn :p

dalam 4 kali raya sepanjangggg tempoh 3 tahun kitorang kawen, tahun ni paaaaaling aku stress. T___T sebabbb, datang sorang heyyyy gemuknyaaa sekarang. T__T datang dua orang, mak aiiii nape semua membesar bagai juara ni. muahahaha (-__-') datang tiga, duluuuu kurussss jee. sekarang haaaa bulatnyaaaa. (-___-') fineeeeeeee gugur jantunggg tahuuu. :p tapi aku sendiri tak nafikan, ni berat badan paaaling berat sepanjang aku hidup. T__T tapiii spesis malas bertindak, nantii nanti la dietttt. kuikuikui. heloooo, bagusnya jadi gemuk ni dia bukan gemuk dekat perut jeeeww okehhhhh. dia gemuk semua tempatttt. :p pakej all in one. itu syafiq paling sukaaa. muahahahahah :p kaw sukaaa kaaannn semua part besar besar kannn, nahhh hadappp, dengan perut-perut sekali besar sorryyyy. kohkohkoh. ;)) nampak tak tersasar jauh dari topik raya? (x___x) kahkahkah. ok sambung. 


syafiq kann, spesis dia malas betull nak bersampin bagaiiii. pakai sampin pegi sembahyang raya jeeeww. lepas tu balik semua togel. jangan cakap syafiq, boleh dikatakan semuaaaa lelaki dalam keluarga aku peel gituuu. songkok kopiah ketayap bagai apetah lagiii memang takkk la nak pakai lama-lama dekat kepala kannn. 


kenalkannn semuaaa, ni la keluarga sayaaa :) ni baruuuuuu sebelah adik beradik mama yang ada 5 beradik dan nenek aku ada 10 orang cucu. haa nampak tak kenapa aku duduk paling depan? sebab aku cucu paling tua harus la gile kuasa. kuikuikui. ;p ni belum masuk sebelah nenek aku lagi, belum masuk sebelah atuk aku lagi yang mana setiap kali raya, semuaaaaaaaa wajib datang rumah ni sebab moyang aku tinggal dekat sini. mauuu tak penuhhh rumahh. dan rasanyaaa, ni gambar ramai-ramai paaaaling sopan dalam banyak gambar-gambar. heyy kaw bayangkan laaa, kecohh tauuu sebab time sibuk bergambar laa ada yang sibuk nak berak la, nak makan laa. HAHA ;)


setiap kali aku tengok gambar ni, aku mesti terbayang mungkin ginii la kottt rupa esok-esok kalau aku laki bini ada anak 6 orang. feninggggg rasa nak baling-baling okkk dengan sorang tengah menangis nak susu laa, sorang tengah buat peace dekat belakang laa. tu belum masuk part bapak mintak susu. muahaha. (x___x) heyyy shawl yang belit-belit ni pon rasa nak tertanggal semua dah tauuuu. HAHHAHAHA.


tapi dalam banyak-banyak gambar, aku rasa gambar ni muka syafiq paaling stress. sebabb, empat kali raya, empat kali belum balik modal bab duit raya. kehkehkeh. siapppp aaa korang nantiiii siapppppp. ;p dedikkk kannnn amek gambar sondol-sondol giniiii. mihmihmih. :p standard laaaaa korangg, sebulan babeee berpantang siang hariii ingat senang keee? ;p muahahaha. dah bolehhhhhhh line clear kaw hadapp je laaaaaa. kohkohkoh. haaa nampak takk cerita tersimpang jauh lagi. heyyy tak nak sambung dahh bahayaa. kbai. HAHHAHAHHAA ;P


33 comments:

  1. Cantik baju raya nadia...slamat hari raya jgk..xpe,rayer kn sbln...lum trlewat lg nk wish rayer;-)...

    **biar org kata bulat or pape,jnji tetap cun n menawan di pg rayer...akak pn kna jgk...hehe..

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya maaf zahir batin nadia,, kosong-kosong ek,, ramainya fmily dia,, perggghhh,,,

    hahahaaaaaaa,, nadia ni,, muja dah la tak kawin lagi,, grrrrr :P

    ReplyDelete
  3. besaarrrrrr betul keluarga yaya..meriah..tapi gbr akhir tu memang DEDIKKK hahahaha..caps lock tu tnda sangat dedik..

    slmt ari raya yaya..jemput ler datang umah..nak gi umah yaya ni sempat ke tidak ni..nnt akak roger yaya balik..

    ReplyDelete
  4. Muahahaha....muka syafiq macam abg long kawasan je...gengsterr habiss...hehehehe...
    selamatt hari raya korangg

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya nadia..alololo suwitnyaaa pasangan sejoli nih..

    ReplyDelete
  6. slamat beraya nadia. haaa tau pun cemana ada anak. akak pun baru 2 dah pening nak pitam. rasanya cukup la kot. comei gambar yg last. sondol tue..

    ReplyDelete
  7. ada je cerita yang tersimpang jauh...heheh..
    selamat hari raya buat nadia sekeluarga

    ReplyDelete
  8. selamat hari raya!
    kite pun x de entry untuk raya..hehe..
    cm malas sgt nk buat.. =)

    ReplyDelete
  9. hehe.. merapu la nadia ni.. yang part besar tu i suka.. haha.. selamat hari raya.. memang la time berdua boleh la shawl bagai.. dah dapat baby semua pakai tudung sarung je terus.. normal latu.. anak dah besar sikit mula nak melawa balik.. hhahaa

    ReplyDelete
  10. cantik sangat baju.....suka tengok..Salam Aidilfitri

    ReplyDelete
  11. Selamat hari raya maaf zahir & batin hahahaha ... kalau dah ada nanti barulah tahu situasinya kan ... 6 orang tu .. banyak tu ... insyallah ada rezeki berbalik² balik modal tu nanti hahahaha ...

    ReplyDelete
  12. Menulis tu menyimpang ajer dr tajuk... muahaha... pasrahhh jer...

    ReplyDelete
  13. Selamat hari raya aidilfitri maaf zahir batin nadia...

    ReplyDelete
  14. sama mcm my hubby..x suka bersamping bagai..tp anak2 dipaksa plak

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum yaya, selamat hari raya. maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  16. selamat hari raya kak nadia... :)...
    kuning gitu kaler baju..insyaallah kak...ade rezeki taun depan dpt balik modal duit raya..heheh

    ReplyDelete
  17. ceria warna kuning/mustard...

    salam aidilfitri
    maaf zahir & batin

    ReplyDelete
  18. hahahha... baca paragraph yg las je...lol :P

    ReplyDelete
  19. perenggan hok ngelah kali tu,haha...btw,selamat hari raya maaf zahir & batin kak ya :)

    ReplyDelete
  20. mana der gemuk..ok jer tu nampak..:)

    ReplyDelete
  21. Selamat Hari Raya Nadia, maaf andai ada salah silap sepanjang kita kenal ;)

    Nadia-kita sama dah 4x raya spjg 3 tahun kawen ni belum balik modal duit raya, takpe, nanti dapat kembaq kita pulun cover sebelum2 ni..hahaaa

    ReplyDelete
  22. Salam Aidilfitri maaf zahir Batin buat Nadia...
    akak suka color baju raya kowang...
    nampak meriah, semeriah blog kamu... hehehe..

    moga sentiasa bahagia selalu...

    ReplyDelete
  23. Selamat hari raya dik...akak tak sempat nak order kek...kempunan tau..... =)

    ReplyDelete
  24. lawanya theme kuning..
    selamat hari raya ^^V

    ReplyDelete
  25. Swlamat hari raya nadia. Cantik mustard colour :)

    ReplyDelete
  26. color sgt outstanding. saya suker..
    selamat hari raya nadia

    (first time komen HAHA)

    ReplyDelete
  27. curlast.baju raya sama wane blog.

    ReplyDelete
  28. raya sakan..hehee..selamat hari raya nadia

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...