October 01, 2010

Tepat 10am, give away nadia berakhir

yey!! da pkol 10 pagi, 1hb 10, 2010.
give away nadia dgn rasminya ditutup.
nnti ptg2 skit, 
nadia akan list kan kesemua penyertaan  korang2 k..
klu ade name2 yang tertinggal, terus on the spot bgtau..
dan, nadia akan bgtau 1 rahsia, yg mane pemenang2 akan ditentukan mcm mane.. =)
ade calculation tersendiri ye kwn2. bkn main pick and choose je.
tp tetap fair and square..
sblom tu, boleh sy dgr kate sepakat semua org?
agak2, bila nk nadia announce si blogger-blogger bertuah itu?
hari ni atau hari isnin? sila bgtau ye. dan,
terima kasih yang terhingga dari Nadia Farahida kepada semua bloggers yg join give away kereta merah ku berbunyi ni.. =)
semoga kalian akan terus success!

  

yang ikhlas sepenuh hati, 


4 comments:

  1. hari ni la sayangggg....klu ko ada buat kategori pemenang cabutan bertuah sila ambik video ye masa ko cabut nama tu...huhuhuhuh baru la terbukti fair n square...

    ReplyDelete
  2. kt tnggu n lihat ye semua.. =)

    ReplyDelete
  3. hari ni takpe hari isnin pun takpe.. lagi cepat lagi bagus.. hihi :P

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...