November 01, 2010

selamat pagi isnin..

 selamat pagi isnin kawan2.. =)
smlm langsung aku xbebelog. hari ni baru hegeh2 nk update. sbb hari ni kan rmai orang... =) hehe.. hari ni semua entry adalah auto publish. sbb ape, sbb tuan punye blog ni sudah begelar seorang pekerja sepenuh masa. dah la tempat keje jauh. kat petaling jaya nu kott... dlm 30 minit dari rumah aku. klu jem, mau 1 jam.. jadi, dipagi pertama kerja, harus bgn pkol 5 pagi, mndi2, masak2 utk laki aku and adik aku nk mkn pg, smyg subuh, dan terus bt entry.. pkol 6.30 da kena gerak da. tp, aku ttp pantau blog dari handphone cume nk update bt entry tu la xsempat kot... hari pertama keje tmpat baru, harus bt konon2 baik. =)

5 comments:

  1. betul3...
    buat baik dulu. hehe...
    nanti update blog di opis lak tau

    ReplyDelete
  2. btul ke buat koje tu uols?? ke sibuk update blog agagaagagaagagagaa

    ReplyDelete
  3. good luck nad..
    slmt berjumpa dgn kawn2 baru,,
    haruslah bebrbuat baik kan frst time keje..

    ReplyDelete
  4. camne nak buat auto publish cik nadia?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...