November 01, 2010

pecah rahsia aku..

korang ingat x aku bt 1 entry aku g jumpa mat saleh ni, an australian lady yg peramah hoi mak aii...

dan korang ingat x beberapa hari lepas aku bt auto publish entry jgk utk  full day sbb aku kena g medical check up? 

sbb kenapa aku kena g jumpa dgn australian lady ni and kena g medical check up adalah, 
aku di offerkan keje dgn sebuah syarikat penerbangan antarabangsa and hari ni adalah hari pertama aku bekerja dgn dorang. 
korang, klu lepas ni ada yg kol aku tibe2 korang dgr aku ckp sleng mcm duduk obersea patploh tahun, korang paham2 je la ye! =)

keje sebagai apa? xkan peramugari k0t.. aku pakai tudung! peramugari harus seksi meksi. i biasa2 je.. ;)

sekian, terima kasih...wish me luck bebes! =)

7 comments:

  1. ooooo dpt new offer..ok latuh uols..bleh arr dpt diskaun kan kalo nk pegi obesi huhu

    ReplyDelete
  2. tahniah.. bestnya.. dni bila la nak dapat keja ni. huuu

    ReplyDelete
  3. tahniah.. bestnya.. dni bila la nak dapat keja ni. huuu

    ReplyDelete
  4. all the best nadia... enjoy your new job...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...