November 01, 2010

15 minit break sngt bharga.. :D

Hai semua!=)
Ok now, mmg entry aku fresh2. Bkn auto publish. =)
Pngalaman pertama dtmpat baru, adalah sngt seronok! Sbb ape, sbb keje duk dgr training dan main2 dlm kumpulan.
Bygkan training mcm ni aku kena lalui shgga 15hb. Mmg bosan ya ampun kan.
Tp layan je la. Rasa mcm kanak2 skolah balik pon ade. Tp mgkin mmg rules dorang training mcm ni.
Xnak bg stress2.apa cerita ek korang sume? Nnti aku blk, aku blogwalking kat blog korang plak k..

Dan yg pnting, lidah aku da start terbelit2 da ni ha.. =)
Ok dah, dorang bg break 15 mnit je ni utk ke toilet.
Baik aku ngadap blog jap. Lagi best dr g toilet. Huhu..
Nnti smbung lagi. Bye kawan2! =)

7 comments:

  1. cik nadia dah jadi wanita berkerjaya
    gdlux 4 ya! :)

    ReplyDelete
  2. wee~~mesti pat ramai geng baru...

    ReplyDelete
  3. nadia, keje baru ekk.?? keje lek lok ...

    ada award tuk nadia, nnt dtg amik ek..
    http://fiqas81.blogspot.com/2010/11/anugerah-blogger-harapan.html

    ReplyDelete
  4. hai how are u..???
    testing2 ckp omputih nie huhu

    ReplyDelete
  5. haha.nadia!got blog also eh?
    ni tuyup.
    xterlambat ag nop wish selamat pengatin baru

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...