September 30, 2010

Tolong!! tolong!!

sekali lagi, tolong! tolong!
kenapa nuffnang sy asyik macam ni je? 
dari mula2 sy blogging sampai la hari ni, mcm ni je selalu..



knp x jadi mcm ni?

 boleh sape2 bgtau and ajar saya?
atau saya ada silap dimana2?


6 comments:

  1. erm...cam sis baca kt nuff...terpulang pada advertiser la nak pilih blog mana dorg nak bg BE..xpe sis..pelan2..ifa nie..pas 4bulan baru dpt BE wat pertama kalinye huhuhu...

    ReplyDelete
  2. nuffnang ni update earnings seminggu sekali. kalau saya xsilap r

    ReplyDelete
  3. that means nadia belum dpt buffered earning..ie BE..yg nadia dpt sekrng cuma campaign2 biasa ie based on saper2 yg klik iklan ajer, bukan based on traffic. cuba baca kat blog2 otai tips utk dpt BE tu

    ReplyDelete
  4. ;) kena sabar.. InsyaAllah akan dapat.. hehe.. dni pon after setahun letak iklan nuff baru dapat

    ReplyDelete
  5. sabar yea sis...
    ain pon xdpt BE lg..
    :) wlpon da dekat 5bln psg ikln nuff..

    ReplyDelete
  6. nadia try anta tanya pihak nuffnang sendiri kenapa tak dapat BE...sebab ade yang lepas tanya dgn pihak nuffnang je terus dpt BE..1 lagi yang survey tue better jawab panjang macam esei dan update survey sebulan sekali..tue tips cik tom buat dan ceduk dari blog lain..tak sampai 2 bulan dpt BE..try la kot2 menjadi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...