September 21, 2010

hi semua! =)


sekali lagi, hiii sEmua!!! 
sorry.. sedikit excited sbb da lame xupdate blog
and maaf la, aku bl0m switch off mo0d beraya ni. =) mungkin hari2 aku akan cerita pasal raya, kott.. raya kan sebulan, ye x? hahha
ni ha, aku tepek dulu sekeping gambor kami di pagi raya.. =) tahun ni tema merah. i like!
tp, tema utk kami berdua aje la.. family2 yg lain, tema pelangi yg meriah, paham? huuhu
aku tepek sekeping dulu, nnti kang yg lain akn menyusul sampai la k0rg rasa mcm nk muntah hijau, boleh? huhuh
oh, sebelom terlupa, korg perasan x layout baru aku? ok x? chantek kan? hehe..kate bile raya serba harus baru, so blog aku pon harus nk layout baru jgk..=)
and di design sepenuhnya oleh 
sbnrnye, bnyk sngt aku nk cite.. tp, xbest la klu entry skali harung je.. nnti la aku citer..slow2 k. klu korg b0san, boleh terus klik kat tanda, X, dihujung sblh kanan window masing2 k. =)
korg da abs beraya blom? sape2 yg nk dtg beraya kat umah aku, sila2.. tp bgtau dulu tau. kang aku takut ktorg xde kat rumah. tahun ni ktorg xbuat open house secara rasmi kot. just sekadar open house yg mmg sntiasa open.=)
first time beraya sebagai seorg isteri ni, bnykkkkk gileee aku belajar n kena belajar.
maklum la, mungkin sbb faktor umur masih muda. ceh!
sblom ni, pagi raya xpernah pon nk sibuk2 masak kat dapur.
tau2, balik masjid, makanan sume da siap. tp raya kali ni, mak aii...
aku yg kena masak. sbb pagi raya adalah beraya di umah ibu mertuaku.
baru tahu langit ni tinggi rendah. =)
nasib baik pkol 10 pagi da gerak balik beraya kat kampung aku.
nk bt mcm mane, kmpung kitorg kan dekat je. 20 minit pon xsampai. =)
tu la untung bile kawin dgn org dekat2 ni. sng lari sane sini.
kesimpulannye, pada yg da kawin, duk diam2. bt aturan btol2.
pada yg blom kawin, sila cari pasangan sbelah rumah korg, lagi sng. hahhahah


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...