September 29, 2010

layak ke aku nk iklankan blog korang??

aku ade terima email. ade sorg blogger tanya aku, boleh ke nak iklan kat blog aku. 
aku mcm, eh..ye ke ni? biar btol.. layak ke aku nk iklankan blog korang? 
aku mmg ok je..tp, aku takut korang akan cakap ape, hek eleh.. 
blog xkencang langsung, ade hati nk iklan2 bagai plak. blog aku biasa2 je. 
lagipon, aku br je stahun jagung. jagung pon blom masak lagi. =)
tp tiap2 hari aku cuba utk maintain unique visitor aku paling rendah 150.
dan msti korg akan ckp, huk alos.. baru 150..kecoh btol minah ni. 
aku beribu riban sehari xkecah pon. tp xpe la..
i xkesah ok. =)
 

Kenapa disyorkan iklan di blog nadia?? 



  • 1000++ unique visitor setiap minggu.
  •  2000++ pageview setiap minggu.
  • nadia akan buat 1 entry atau review khas utk iklan korang dan akan berapa di top entry nadia selama 48jam.
  • banner blog korang nadia akan letak kat side bar sebelah kanan, dan bersaiz 125X125. *design sendiri ye kwn2.

  • tempoh iklan adalah sebulan.

Harga??
RM 10 sahaje.. =)

boleh kawan2? klu ade yg berminat atau nk berdiskusi, boleh email nadia ye.
nadiafarahida@gmail.com ataupon, tinggalkan sebarang komen kat sini, 
 will do to contact you soon ya.. thank you.



6 comments:

  1. whoa..
    suda maju :D
    congrats dear

    heee..
    alang2 dah menyinggah nk btau ur ads kt R4T dah nak expired. kalo nk renew btau kie-yu eh
    ada spesel promo :)

    ReplyDelete
  2. kieyu, nnti ape2, nadia gtau kieyu balik ye..
    tq kieyu.. =)

    ReplyDelete
  3. bleh promote my blog x... nie almtnyer...hadrinoordin.blogspot.com
    klau dh bce bleh emailkn ke had_riey@yahoo.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...