September 22, 2010

Raya pertama

Oh! baru hengeh2 nk cite tntg raya. =)
malam raya adalah tidur di rumah ibu mertuaku. xde amek gmbr. sbb xsempat. 
k'gg, boleh terima ke alasan xsempat? xsempat ke xde org? huhu
lepas semayang raya, terus gerak balik kampung aku. kat sane happening skit. 
smpai kdg2 naik fenin pon ade.
time aku sampai, sesi bersalam2an n sesi bergambar da ciap.
agak xsopan sbb xtnggu aku! huhu
tp xpe, bile aku sampai, sume adik2 sepupu kekupu nk salam dgn aku. 
sbb ape, sbb thn ni aku terpaksa bg duit raya. wlaupun tnpa rela. hahaha

time ni baru je sampai di kampung aku.
kuar kete, adik aku trus snap gmbr. 

 mula2 sampai, harus ngadap mereka berdua terlebih dahulu. mama tok n tokki aku. 
mereka adalah grandfather and grandmother aku ye. utk sblh mama. hehe
siap2 salam sume, bg duit raya bagai, xboleh tunjuk gmbr bnyk2. sbb bile time salam je, semua mate mcm masuk air lada. xsuke tau! =) aku x.. maintain..

mama selalu over bab2 nangis. ratu nangis. blom pape da nangis da. hahhaha =)
sorry mama. and hari raya, mama saya adalah rock. see..anak2 pkai tudung. mak ai gembel je. ma, thn ni kakak baik skit. sbb kate dari rumah mak mertua. msti baek2 ajo. huhu
oh lupa, adik aku lagi sorg name adam terlalu sibuk main game. ngamuk2 xnak amek gmbr. masuk kaki berseluar melayu putih pon cukup.

ok now adam da masuk gmbr. tp muka blom siap. adik2 aku mmg sesaje je dorg. 
time aku nk bergambar romantik berdua la dorg ni kendeng2 nk amek gmbr skali. sj je!

tgk, ni pon same. xkan dapek nyo mak nk amek gmbr berdua nak oii.
belum ada anak lagi tp macam anak da sepl0h!

last2, hari da ptg. bile petang raya, the next house adalah rumah nenek aku sblah papa.
si encik suami da xselesa pkai bj melayu lame2. last2, ko pakai la tshirt syg ye! =)



note: gmbr raya thn ni byk xbest. sbb ramai yg xbalik. tnggu raya thn dpn, kaw2 aku kasik!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...