September 29, 2010

Pocong pon beraya jugak?

xleh blah aku tgk gambar ni. rasa mcm nk gelak guling2. seram pon ade. 
sbnrnya, dalam bnyk2 hantu yg aku tau, mcm hantu raya ke, hantu toyol ke, 
hantu ape2 yg lain, sume xleh lawan pocong. the most mengerikan bg aku. 
contohnya, bila sekali aku tgk je pic2 adik beradik yg berkait rapat dgn pocong, 
mula la mlm nnti terbayang je. tibe2 rasa mcm ade yg duk melompat bagai. 
pada student2 yg masih duk di asrama, AWAS! 
pocong sedang on the way. mlm ni dier akan lompat2 n terlanggar loker korang. 
dan, pada yg tdur guna katil double dacker, katil atas adalah lagi berisiko utk tgk dgn jelas muka 'pelawat istimewa' anda. hahahhaa =)




note: entry kejam berbaur balas dendam sbb time aku duk asrama dulu, org selalu usik mcm ni. 
kali ni, turn aku plak. hahha..



6 comments:

  1. pocong??? yah.... rejam2! Allahuakbar!

    ReplyDelete
  2. =) klu pocong tibe ade dpn mate kt, agak2 cacing bt ape?

    ReplyDelete
  3. pnah jumpe pocong x???
    nak tgok yg real????

    ReplyDelete
  4. hehe... dni suka tengok cite seram tapi pastu seram tahap gaban nak masuk bilik. ni dah tertengok gambonya sian2g tak rasa pape.. malam kang mula la.. haha

    ReplyDelete
  5. Hahaha, pocong zaman IT dah tak makan manusia tp makan makanan manusia.

    ReplyDelete
  6. weyyy sumpah teringat kisah 2thon lepas yg terjadi padew semo budak2x asrama i dulu...dlam asrama sklolah menegah dulu,,kalil of coz 2tingkat!!!!!arkk die d sebelah loker!!!!!!!waaaaaa takowt nak mampos!!!!pas tuw kcu2x org tido!!!!!arkkkk seram2x!!!tp semo nye dah jd kenangan smata2x!!sedehh nye!!!!!hahaha!!!paling dsyat entah pepejew yg bertenggek atas loker besi tuw!!!arkkk!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...