September 24, 2010

Oh!bile adik aku dipaksa jadi model beg! =)

tibe2 aku terpaksa memaksa adik aku utk jadi model jap. 
bkn aku xlayak,tp aku saje bg chance kat adik aku supaya dier 
terasa diri dier adalah cantek! =) **ceh! ayat xnk kalah.
ok, meh kt berbisnes jap. mgkin lepas ni, blog aku ni akan diselitkan dgn beberapa entry berbaur iklan bisnes lagi ye.
tolong jgn bosan. =)

Oh! ni beg ladtop ye kwn2.
sj je bgtau wlaupon aku da tau korg sume konpem2 da tau.
jenama HP ye. baru dan masih hot2 dari plastik. bkn 2nd hand or third hand.
semua beg adalah berharga 
RM 70!!
setiap satu dan dah termasuk dgn bayaran Pos Laju ye kawan2. =)




3 jenis design yg berlainan. dan ade 6 warna
ade lagi beberapa design tp xsempat nk upload lagi. nnti aku update ye.
mgkin korg boleh beli satu sorg sbb korg kan dapat duit raya bnyk2! =)
Jom pilih sorg satu! =)


note: tq to model xberbayar yg cantek jelita ni ye =)

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...