September 30, 2010

12am-3am, iklan nuff akan meriah!

haha.. xkan sampai xnak tidur kan? tp aku cakap btol. 
korg boleh try klu xpercaya. dalam pkol 12 tgh mlm hingga 3 pagi adalah waktu paling meriah iklan2 nuff ni keluar. nk kate visitor ramai duk baca blog kt, xde pon.
aku assume, mungkin waktu pagi2 mcm ni, iklan ni xberebut2 nk bertenggek kat blog lain sbb majoriti time ni org tido.. so dier dtg la bertenggek manje2 kat blog aku.. =) 
tgk, 3 3 ads skali kluar dlm 1 ms. malangnya, visitor 2 org je. huhu..
tp xpe, tq incik nuff!!






7 comments:

  1. betul tu nadia!! sbb semlm me BW pukul 3-4 pagi waktu msia (kat UK baru pukul 8 mlm)..memang meriah iklan nuff kat semua blog!!!!

    ReplyDelete
  2. kieyu, tdo.. =) xkan xtdo.. i ade laki tau! harus dan wajib tdo.. hehhe..
    tp, jenis yg ssh tdo awal2 ni.. kang pkol 3-4, baru feel nk tdo tu dtg.. hehe

    ReplyDelete
  3. mama zhafran, mak aii.. jauhnye..
    UK kak.. =)
    tp btol kan kak? tang time tu la ads ni semua duk menari2 dgn riang..

    ReplyDelete
  4. nad..xsggop nk tggu waktu itu..10 mlm dh lelap dah..cane???hahaha

    ReplyDelete
  5. mak aii.. awalnya... pkol 10 da lelap.. xboleh jadi ni..
    =)

    ReplyDelete
  6. ;) nuff suka bangun tdo masa dni tdo hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...