September 24, 2010

TQ Nuffnang!

sekali lagi nk ucap, terima kasih nuffnang! =)
smlm adalah first time koot aku dapat bnde2 alah ni.
dan 4 iklan berbeza dlm satu hari. mmg aku excited lebih! 
korang lain la..korang mmg sume stok blogger berjaya dan blogger kaya2. 
aku ni baru je nk cebur diri jd kaya jgk mcm korg. hehe



tapi.....
nape kat page nuffnang aku ade 2 ni je?

bkn ke sepatutnya ade 3 sbb 3 3 iklan nuffnang aku da masukkan.
ke aku ade silap pape? then, aku dapat x earning dari yg ads kat tgh2 blog ni?
serius aku xtau. tolong la sy kwn2. =(

6 comments:

  1. da taruk 3 coding tu? kalau suda takpe..syue dlu pun de 2 jek..tak lama pastu baru timbul 3 bnde tu..takpe..lme2 dia akn muncul sndri..hehe.,

    ReplyDelete
  2. ye aku pn nk tau gak.....otai² sila la beri tunjuk ajar ye....

    ReplyDelete
  3. erm..camne ifa nak ckp ek..ifa pun baru lg..yg ifa phm ye kak..star tue mmg sape yg ade je akaun nuffnang akan dpt 3star tue..cbe akak bce meaning star tue..kalu ctr kempen akak naek..insyaallah akn tmbh la star tue..ifa nye pun xtambah2 lg..hihi..pastu pasal iklan2 nuff nie..die kuar ikut time..n kalu ade ramai yg klik iklan tue..insyaallah akak akan dpt la hasilnye..n nuff update 1 minggu skali kalu xsilap ifa..hiihii..tue je kot ifa leh bgtau..maaf ye..ifa pun baru lg..

    ReplyDelete
  4. hehhe.. nuffnang ni mcm tau2 je aku br publish entry yg aku konpius.. now dorg da naikkan da yg ads utk tgh2 tu..so skrg da ade 3..

    oh ye, utk pengetahuan korg, ahad adalah hari semakan dorg calculate berapa nk bg income korang utk setiap mggu dan hari isnin setiap mggu adalah hari mereka mengagih2kan 'rezeki' kt itu.. hehhee

    ReplyDelete
  5. congrat dpt nuff.
    pasni leh ler share2 nuff tue:)

    ReplyDelete
  6. wa....bestnye....bilala nk dpt BE...pdhal vsitors pn sket..huhu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...