September 03, 2010

Biskut raya plg Hot and Sexy!

pernah x korg pergi beraya rumah sedara mara atau 
kengkawan korang and korang dihidangi dengan biskut2 yang sungguh  
sexy dan hot mcm ni?
 
 
konpem bskut2 ini adalah limited addition and aku pasti, 
korang akan pk bnyk kali sblom mkn..hahahaa.. samaada syg nk mkn, sbb xpernah jumpa, atau xlalu nk mkn. klu aku, mau xselera aku nk mkn. 
haha. sape nk bskut ni, meh beraya umah aku. hahahahaa =)

oh ari ni jumaat! sy0rgaa..
selamat berhujung minggu kawan2!
 
 
 
note: ari ni adalah hari menukar stok duit raya kat bank.. 
wei, asal aku kena bg duit raya? muda lagi ko0t.. aku still boleh dapat duit raya lagi kn?? =) sapiqku syg, tlg jwb ye!

3 comments:

  1. ehemm...ehemmm...
    macam ke kenal je tuan blog ni...
    =)

    ReplyDelete
  2. aizat shafiq, mmg la knl....
    kt kan same2 kat lipis dulu..
    lagipon, ko kan ex bf kwn baik aku.... =) *ooppss...
    tgk name ko pon aku da tau la..
    ko je yg xperasan aku..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...