September 25, 2010

Selamat berhujung minggu kwn2!

bile sampai je waktu hujung mggu, mood aku nk update blog mcm kureng skit.
sbb ape, sbb nk berkasih sayang puas2. hahahah
ayat xleh blah. tlg jgn menyampah.
oh lupe, ni tgh beron9 dkt rumah kak jijah. mlm ni tdo umah dier. 
sbb td dier bt open house. dan dier masak nasi kukus di kedai. =)
tq la kak sbb bersusah payah bergotong royong masak utk ktorg ye.
so ktorg plan nk dtg mkn2 dan adekan sesi bergosip sbb time raya ari tue dier xbalik beraya same2 ngn aku. btw, aku da update list geng kawan2 Giveaway aku tu.. 
klu korang ade join tp name korang xde kat situ, korang jgn lupe gtau aku tau! 
dan aku terpk, aku akn tambah lagi beberapa hadiah utk
beberapa peserta bertuah tu. 
sbb sblom ni aku ade gtau nk pilih sorg je kan. 
tp bile tgk balik, fenat2 korg bt entry utk giveaway aku ni, xkn sorg je kooot.. 
so, aku up lagi.. nk up berapa org, blom decide lagi. 
doakan rezeki sy bertambah murah ye kwn2. amin.
mane tau kot2 aku tibe2 nk bg semua skali. agak2, boleh ke? 
makan pasiaq la laki aku pasni. hahaha





5 comments:

  1. dapat kete sebijik ke..
    iphone 4 klu join contest nie...hehe
    btw,lama xjumpe..
    salam aidilfitri...

    ReplyDelete
  2. wee~ bestnye rumah terbuke..
    rumah kite semue tertutup da. hehe

    waa, nk up kn adiah contestant?? bestnyeeeee..heheh

    ReplyDelete
  3. selamat hjg mggu cik nadia dan suami :D
    dah nampak nama R4T dalam list
    seronok. yeay!

    semoga murah rezeki tuan belogg..amin..

    ReplyDelete
  4. Nasik kukus tu ada lagi tak?

    Nak sikit kasi tapau. hehe =p

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...