September 06, 2010

Mak aii, duit raya sold out!

jumaat lepas aku g tkr duit raya. nasib baik kawasan aku ni majoriti pnduduk bangsa lain. xramai sngt la melayu. jd, xde la sume duk beratur nk tukar duit raya. 
mula2 aku g BSN. mane aku tau tkr duet raya xyh amek nombor. 
so, beria la aku amek nombor. dlm 20 minit tnggu, last2, pekerja bank tu ckp duit raya 
da abes dan utk tkr duit raya, xperlu amek nombor. huhu.. =) lepas tu, aku g MAYBANK, pon same.. sold out. mak aii..semua nk sold out. da fenin da. cari lagi bank. jumpa HONG LEONG. sold out jgk. da fenat sbb puasa. 3 bank aku pegi, sume da abs duit raya. 
dan last, aku pegi CIMB. kali ni, klu xde jgk, aku nk bg duit raya! hahaha.boleh?=)
naseb baik ade. tp, kena isi borang bagai. xpe la, jnji ade duit raya.  

nah, ni duet raya utk korg k. org ckp, klu ade rezeki lebih, kt kena share2. br rezeki kt akan terus berkembang. so, aku share la dgn korg. aku kan kaya. duit abs2. *kaya ke kayap?hahaha
 
 
**klu btol la boleh bagi duit dlm gmbr mcm ni je kat adik2 n anak2 buah aku kn best. 
bg 10 keping sorg pon xpe. jnji yg dlm gmbr mcm ni. =)

4 comments:

  1. hee :D
    kekandaku staff maybank
    kirim sajo sng

    ReplyDelete
  2. ala kieyu ni.. xckp awl2.. klu x, boleh kirim kat kieyu je..=) jnuh tau pg 4 bank! huhu

    ReplyDelete
  3. ko pn sama...aku kn ada...nape x cakap nk tukar duet...hehehhehe....dh lmbat dh kn..

    ReplyDelete
  4. sj je xnk sshkn akak..
    sy kan baik... =) *gelinyo0..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...