December 16, 2010

kueh penggoda.

good morning friends! 
aku rasa mcm lame gile dah xbuat entry pagi2 mcm ni. hee~
almaklumla, dlm 2 minggu ni mcm2 berlaku.. insyaallah aku akn bergiat aktif bebelog secepat mungkin ye.

kpd beberapa blogger yg pernah email nadia dan kt pernah berbincang tntg iklan di blog nadia ni, insyaallah minggu depan mungkin nadia start bt ye. minggu ni xleh bt lagi sbb visitor xberapa nk mantap. 2 minggu xusik belog, mmg perit. kena usaha gigih skit then baru boleh promot blog korang best2. =)

oh ye.. korang dah breakfast?
korang pernah dgr x kueh cucur badak? wooowoo..itu feberet sy! =)
setiap pagi, sblom masuk keje, harus beli kueh ni 2 hinggit. sbb tu la bntuk badan sy dah ada iras2 badak. huuu~
korang xkenal kueh cucur badak? biar betol.. punya la best.. ok nah, aku kasi korang kenal. :D

gambar pon dah cukup mnggoda napsu dipagi hari...

3 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...