December 16, 2010

lucah betol!

biasa kan, bile kt pergi check in mane2 hotel ke, resort ke, msti ada sign card mcm ni utk gantung kat tombol pintu kan?
sama ada please make up my room ataupon please do not disturb.
tetapi....
korang pernah x tgk sign card yg sngt jujur mcm ni?


hahaha! klu korang tertengok kad mcm ni depan pintu bilik sape2, korang bt ape??
klu aku la kan, time aku tgh2 duk lalu depan bilik tu, aku akan terus berhenti. dan cuba dgr, ada pape bunyi yg boleh merosakkan persekitaran x. huuuuu~
oppsss.. 18sx.. bdk2 g main jauh2 ye. sy dah kwin xpe. ceh! tibe2.. huhuh..

7 comments:

  1. hahahahaha sengal ler uols nie..tapikan kalo weols pun akan buat tindakan camne uols buat huhu..kira skodeng time...dengar2 ada tak irama kt dalam bilik tu mihahahahha

    ReplyDelete
  2. budak sekarang ni lg advance..tgk je la paper berita dpan ari ni..erm,, dah x de dah istilah 1sx ye..

    ReplyDelete
  3. Terus ketuk. Kalau dia bukak, cakap nak cek kalau perlukan kondom. LMFAO~

    ReplyDelete
  4. hahaha..kat hotel mane tuh???nak g jgk..heheh..

    ReplyDelete
  5. penulis blog yang otak lucah teramat

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...