December 06, 2010

excited terlebih, hai semua!


hai kawan2 semua! =) 
lame gile aku rasa aku xhupdate belog. xsilap aku, dlm 5 hari. mmg pecah rekod. klu aku update blog pon, 2 cerita time mlm kamis yg aku free jap. korang semua sihat? aku makin sihat. jgn tny. hee~ =)

bile dah lame xtulis blog ni, tibe2 rasa mcm otak dah membeku dan nk taip pape ayat pon mau dua tiga kali aku tekan backspace balik. huuu..
eh lupa, selamat hari isnin semua. hari isnin yg ceria sbb lame gile da x menaip tp xbape ceria sbb kena start keje balik. M.A.L.A.S. boleh?
ok dah, moh la kt sama2 bekerja wlaupun mood bekerja asyik pending sesaje. nnti free kt lepak2 lagi. daaa~

10 comments:

  1. ada award untuk awak..
    http://nukilangadiskampung.blogspot.com/2010/12/kerana-diri-mu-begitu-berharga-tag-by.html

    ReplyDelete
  2. Walaupun still cuti, kami pun still MALAS...buat keja rumah..huhu..

    ReplyDelete
  3. monday blues ler katekan ye uols...weols ok jek kalo ri senin coz harinie ingat nak ajak anak2 tgok movie ngangkung huhu

    ReplyDelete
  4. slmt pagi isnin jugak :D
    semangat2 hee

    ReplyDelete
  5. baru muncul ye kak nadia..ptut tengok kat dashbod tader entri bawu..besare sementara rupenye..hee~

    ReplyDelete
  6. salam nadia...
    nak tya, cam mana nadia buat tab menu kat atas tu? blh buat tutorial tak? dah searh kt goole, tp byk yg jenis static, yg boleh masuk 1 story utk 1 page...
    boleh tak?

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...