December 22, 2010

kek paling sedap alam ini!

advertorial
melekat di entry paling atas utk 48 jam ye.
utk entry terbaru, sila scroll ke bawah pleaseeeee, tq. :)

korang pernah mkn kek? tipu la klu korang ckp xpernah kan. cuma ada kek yg xbape sedap dan ade kek yg mmg sedap abis. tp tang yg ni, kire mcm xrugi la korang bayar sbb kesedapan dier sehingga mnjilat jadi. hee~
ok dah, xnk merepek bnyk2 da. jadi, korang tgk gambar sudah k. ni baru 5% je gmbar2 dari keseluruhan gmbar. konpem lambat gile nk siapkan entry ini klu nk masukkan semua keping gmbar. mahu meletop capasity blog ni. hehe.

jadi, utk sebarang maklumat,
xkira nk order ke, nk tny je, nk tgk je pon, boleh contact sini okeh!



Tuan punya blog: kak mimie hamdan.
Hp Number: 013-6876877

dan berpuluh2 gmbar lain lagiii..

loving2 punye cupcake. :)

happy bsday!

warna warni itu sungguh menghairah kan. heee~ =)


suka abis yg ni!! berbaloi2..

padang bola versi millenium yg boleh dimakan. :D

yes barbie doll of course! :)

ok dah, senang cite mmg semua jenis kek kak mimie bt. kek birthday je, kawin ke, semua.  jnji, kawtim dgn dier dulu okeh. =) just contect dier di sini
xpon, telefon atau sms terus ke nombor ni ye, 

013-6876877-kak mimie.

7 comments:

  1. sedap ye Nadia? penah rasa ke?
    cantik sgt...suke la tgk, tapi syg la nak makan, hehehe...

    ReplyDelete
  2. wow!! cantik kek nye..lagi satu weols suka no phone dia tu 6876877 (6877) buffday weols tu ngeh ngeh ngeh

    ReplyDelete
  3. salam nadia...

    TQ so much dik sbb iklan utk akk... insyaAllah... rasa pasti menepati citarasa anda... taste it to believe it!

    ReplyDelete
  4. chomeynya kek
    http://hepicookmum.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. haih dahle tgh musim nk melahap kek aje sy skrg ni...ngeee...

    nadia,ade tagged contest untukmu ;

    http://ummi-hanie.blogspot.com/2010/12/edit-photo-contest.html

    tq

    ReplyDelete
  6. nk jugak kek tuh~ SJ suka kek~!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...