December 22, 2010

sombongnya artis tu..

hai anak2 mak semua, mak dah balik. hari ni mak membusykan diri anak2 oiiiii.. :) 
*tibe2 mood ber mak mak dtg plak dah. huuuu~
ok nadia, dah la merepek bagai. sebenarnya, aku nk citer ni.. hari ni and esok aku cuti. sbb utk minggu ni memang aku cuti rabu khamis. kebetulan plak Oh Ibu mertuaku pon dtg bercuti kat sini jadi, harusla semua kena cuti utk pergi jln same2 kan. ;)
tempat yg dituju adalah...................

 Sunway Lagoon! yey!

kat sunway lagoon ni, dorang ade 2 pakej. 
pakej 3 park dgn pakej 5 park.
aku amek pakej yg 3 park je. 3 park tu amussement park, water park dgn wildlife park. 3 ni pon dah xlarat nk jln. bkn aku la yg xlarat, aku okeh aje! ;) aku 4 round pon boleeehhhh... huuuuu~
tapi kan bawak ibu mertuaku, harusla ikut ckp org tua. kesian dier lenguh2 lutut dah. 

kwn2, nk dengar gosip x? td kan, time aku beratur nk bayar tiket, aku nampak la sorang artis ni. artis akademi fantasia la. lelaki. mak aaaaiiii... punya la sombong and bajet mcm ko artis aku konpem2 nk amek gambar dgn ko la ye? sorry. aku tgk artis jgk la. nak2, bile aku senyum ko xsyum balik. ceh! aku xherannnn.... huuuuu~

ok dah, nk gerak balik rumah. now kat umah kak jiji lagi.. daaa~

7 comments:

  1. haha..dia bajet dah famous sgt jd artis..jd blogger pun ley masuk paper la .. =D

    ReplyDelete
  2. besnye g main air, tapi musim hujan ne, hehe

    ReplyDelete
  3. nadia.. artis tuh sape?? nk tahu nk tahu!! hee~~

    ReplyDelete
  4. siapakah gerangan artis yang sombonh itu?

    ReplyDelete
  5. a'a...sapekah dia...gtaula sket nadia ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...