December 28, 2010

cun nya kek ni!

alamak! xpuas hati btol.. knp lepas saya dah bertunang, saya dah berkahwin, baru saya jumpa cup cake yg cantek ni! klu x, mesti saya wajib order dgn kak mimi.. 
dah la tema kwin ari tu merah putih, mmg cun abis la. 

terus rasa mcm nk berkahwin lagi skali, boleh? huuuuuu~
cantekkkkknyaaa! 

oh! sblom terlupa, ada bnyk lagi yg cun2.... meh klik sini
korang order la! nnti jgn lupa kt share2 ye? kt kan kwn... huhuhuu~

bkn takat kek kawin and tunang je yg cantek2, ada lagi bedozen2 yg cantik..
meh nk close up skittttt...





100% made by kak mimi. dan terjamin kesedapannya! :)
sebenarnya, aku mcm agak kagum la dgn sape2 yg pndai bt kek jadi pelbagai rupa ni. serius. sbb msti tgn dier seni gile kan. ko ingat sng ke nk bt kek ni? susah jgk tau. 
cer suruh aku bt, bkn setakat kek, krim kek pon xnmpk batang hdung ehh.... =)

utk lebih lanjut, korang boleh ke www.delicious-cuppies.com  
atau, terus sms atau tepon kak mimi di 013-6876877 ye...


**pssstt: kak mimi, 15hb january bsday afiq, agak2 boleh delivery on the same day x kak?

7 comments:

  1. wah..tomei2....nak gie jengah jab la sana..

    ReplyDelete
  2. salam..
    kak nadia, akak di tag di blog saya :) .. sila jenguk2 ye

    ReplyDelete
  3. pssttt... nak antar kemana tue.... meh email2 or sms akak yer... tq dekkk...

    ReplyDelete
  4. Askum....Salam Singgah...Jemput ke Butik Ghumaisha sempene promosi pembukaan...Jemput jadi blog follower dan Like FB Ghumaisha di http://www.facebook.com/pages/Ghumaisha/178533862158133?v=app_7146470109&ref=ts atau add Ghumaisha http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=100001890072861

    TQ

    ReplyDelete
  5. Skrg nie mmg senang trend cup cake...cantik kan cup cake...?
    nasib bek dah tunang, dah kawen kan..?sama la kita..klu tak dah tentu nk order cup cake..

    Nnt kita order cup cake utk birthday udah ler...

    http://fadthnwan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. wahhaaa...lawa sangat2 tu..serius!sayang nk mkn ni kalo camni..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...