December 09, 2010

21 motor kena bakar??


aku mmg al felik bin al heran bila kes2 mcm ni berlaku. motif apakah? kepada pembakar2 motor atau segala jenis kenderaan yg bakal di bakar, tolong la.. 
korang ingt beli motor mcm beli minyak motor je ke? sehinggit dua hinggit boleh lagi main bakar2. bak motor korang meh aku bakar satu. cer rasa apa pemilik motor rasa. ingat, 
apa yg kt bt kat org lain hari ni, satu hari nnti tetap akn berlaku dlm khidupan kt balik. 
tuhan maha adil.
sama ada perasan atau x, u'll face the same thing soon. trust me..

3 comments:

  1. apa la nak jadi manusia zaman sekarang ni..nk khianat org je kejen ye..x de keje laen ke..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...