December 26, 2010

depan toilet pon still boleh layan!

wOowOoowooo.. malaysia menang beb! 3-0! punya la rmai yg tgk bola mlm ni. kat kawasan umah aku ni siap ada sound ketuk2 drum bagai. dan, ini bukti penonton2 di stadium bukit jalil semasa berlangungnya perlawanan suzuki cup ni.

lautan penyokong si merah yg terpaksa akur dgn kehebatan malaysia. ni bkn red warrior ye. ni red indon worrior je. huuuuu~

dan, pemenangnya adalahhhhhhhhhhh.....

of course la negaraku tercinta! ;)
dan, bkn kat bukit jalil je berlautan manusia. meh aku kasi tnjuk gmbr yg adik aku baru hantar td. bola punya pasal......


masing2 berebut nk tgk bola. kat mane ni tau?

depan tandas! 
bukti seperti dlm bulatan merah yg aku bulatkan tu ye. =) lokasi, di stesen bas somewhere in terengganu. dengan masih berkopiah bagai, mungkin pakcik2 ni baru balik sembahyang kat masjid, dah xsabau benar, terus bnti mane2 nk tgk bola. wlaupon hny di depan tandas dgn tv bersaiz lebih kurang 19 inci je. huuuuuuuu~

7 comments:

  1. tu lar semangat nadia weiiii,,haha

    ReplyDelete
  2. hahahhaah...perghhh la pyokong2 ni...dpan tandas pom lyan...bek duk kat umah lagi bes!!
    nway,tahniah tuk malaysia!!

    ReplyDelete
  3. bagus pakcik ni..
    solat diutamakan

    ReplyDelete
  4. bkn k0 kt stsn bas jeteh th?huuhu

    ReplyDelete
  5. ala siannya..tapi dr tak tgk langsung..tv kecik pun kecik la kan...
    pstt..sarapan apa pagi nie?

    ReplyDelete
  6. mmg bola sepak dah mencetuskan fenomena la~~~

    depan tandas pasang tv,,hehehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...